Life

Zanni îl atacă pe Sorin Pușcașu, fostul său coleg de la Survivor România. De la ce a pornit tot scandalul  

Zanni a răbufnit la adresa fostului său coleg de la Survivor România. Sorin Pușcașu ar fi făcut unele afirmații care l-au enervat pe protejatul lui Alex Velea.
04.02.2022 | 11:46
Zanni il ataca pe Sorin Puscasu fostul sau coleg de la Survivor Romania De la ce a pornit tot scandalul
Zanni îl atacă pe Sorin Pușcașu, fostul său coleg de la Survivor România. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni a făcut mai multe afirmații dure la adresa fostului său coleg de la Survivor România 2021.

Conflictul a început după ce Sorin Pușcașu ar fi spus că el era mult mai potrivit în postura de prezentator al emisiunii Survivor: Extrashow, loc ocupat de Zanni.

Câștigătorul Survivor România 2021 a avut un mesaj tranșant pentru fostul său prieten.

Zanni îl atacă pe Sorin Pușcașu, fostul său coleg de la Survivor România. De la ce a pornit tot scandalul

Zanni nu s-a putut abține și l-a făcut praf pe Sorin Pușcașu. Chiar dacă până acum păreau că sunt prieteni, lucrurile stau cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Se pare că Sorin Pușcașu ar fi făcut unele comentarii fiind nemulțumit pentru că șefii de la Pro Tv nu i-au oferit lui postul de prezentator al emisiunii Survivor: Extrashow, ocupat în prezent de Zanni.

Câștigătorul de la Survivor România 2021 a aflat imediat și s-a enervat cumplit. Acesta a avut un mesaj extrem de dur pentru fostul său coleg. Potrivit lui Zanni, Sorin ar fi fost printre cei mai slabi concurenți.

ADVERTISEMENT

“Îmi dau carnea și oasele, asta era vorba lui Sorin. Să moară familia mea, cel mai inutil membru de la Survivor, cel mai varză, dar cu gura cea mai mare.

Spunea: ‘Pe terenul ăsta îmi dau carnea și oasele, mamă, câte fac!’. Și pe traseu, după 2 secunde, gen se îneca, se împiedica, cădeau alea pe el. Cel mai inutil… Sorin de la Războinici. Cel mai inutil, cu gura cea mai mare. Băi, deci dacă nu îl știai și dacă nu știai cât de varză e pe traseu, îl credeai.

ADVERTISEMENT

Ziceai: ‘Mamă, uite pe ăsta cum promite!’. Și era cel mai cărămidă. Am auzit că a dat niște declarații când a auzit că eu sunt prezentator la Survivor, pe ProTV, că de ce a primit ăsta rolul, că eu eram mai bun. Unde erai, mă, tu mai bun? Că te sparg”, a spus Zanni în vlogul postat pe pagina sa de socializare.

Cu ce se ocupă Sorin Pușcașu

Sorin Pușcașu a dat lovitura în toamna anului trecut. Acesta a devenit co-prezentatorul emisiunii online Wownews, alături de Cornelia Ionescu.

ADVERTISEMENT

“Vom avea știri aproape la fel de colorate ca și tricoul meu. Vom vedea viața în roz. Să sperăm că va fi totul roz”, a spus Sorin Pușcașu la momentul respectiv pentru Wownews.

ADVERTISEMENT