Life

Zanni, la un pas de sinucidere. Câștigătorul de la Survivor România a vorbit despre momentele negre din viața sa

Zanni a vrut să-și pună capăt zilelor. Care a fost motivul câștigătorului de la Survivor România și când s-a întâmplat asta.
01.11.2022 | 08:10
Zanni la un pas de sinucidere Castigatorul de la Survivor Romania a vorbit despre momentele negre din viata sa
Zanni a vrut să-și pună capăt zilelor. Care a fost motivul câștigătorului de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Protejatul lui Alex Velea a mărturisit că a fost la un pas de sinucidere. Faimosul de la Kanal D a vorbit despre momentele negre din viața sa și despre perioada în care nu mai vedea luminița de la capătul tunelului.

Zanni a vrut să-și pună capăt zilelor. Care a fost motivul câștigătorului de la Survivor România

Zanni a recunoscut că a vrut să-și pună capăt zilelor în perioada în care stătea la cămin. Câștigătorul de la Survivor România nu reușea să se integreze, după ce întreaga copilărie și-a petrecut-o în orfelinatele românești.

ADVERTISEMENT

Cântărețul, pe numele său complet Edmond Hubert Zannidache, a declarat că s-a gândit la sinucidere, dar din fericire un prieten foarte bun a fost colacul său de salvare.

De asemenea, pasiunea pentru fotografie și pentru parkour l-au ținut pe artist departe de face pasul decisiv. Zanni își amintește că în fiecare zi după școală mergea în parc să exerseze și așa ieșea din zona de confort.

ADVERTISEMENT
„Stăteam într-un cămin în care era tot disconfortul. Aveam momente în care voiam să mă sinucid. Nu-mi plăcea acasă, nu-mi plăcea viața mea, deloc. Singurul meu moment în care mă recream era fix după școală.
Fugeam repede undeva cu tovarășul meu să facem poze că începuse viața virtuală. Eu, neavând viață socială că lumea mă marginaliza că stăteam la cămin”, a spus artistul, conform wowbiz.ro.

Zanni, despre pierderea celui mai bun prieten

Cel mai probabil prietenul de care vorbește Zanni este Alex, cu amic cu un an mai mic decât el. Cei doi s-au cunoscut în vremea în care protejatul lui Alex Velea avea numai 5 ani și se afla în îngrijirea unei femei pe nume Teo.

Ușor, ușor cei doi băieți au ajuns să fie de nedespărțit, cântărețul numindu-l frate. Din păcate, la intrarea în liceu lucrurile au început să se răcească, iar la ieșirea de la Survivor România vedeta a aflat o veste foarte tristă.

ADVERTISEMENT

Bunul său prieten și-a pus capăt zilelor, artistul precizând că-și dorea să-l ajute pe Alex, dar nu a mai fost posibil acest lucru.