Life

Zanni o acuză pe mama Geta de comportament duplicitar: „A spus că sunt cel mai bun, că mă iubește. Când am ajuns acasă…”

Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta după ce a câștigat Survivor All Stars. „Când am ajuns acasă am văzut numai comentarii...”
05.06.2024 | 13:22
Zanni o acuza pe mama Geta de comportament duplicitar A spus ca sunt cel mai bun ca ma iubeste Cand am ajuns acasa
Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta. Foto: Captură video Pro Tv/ Instagram.com
ADVERTISEMENT

Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta după ce s-a întors din comepetiția Survivor All Stars. Ce acuzații aduce familiei Sterp?

Zanni o acuză pe mama Geta de comportament duplicitar

Câștigătorul Survivor All Stars a acuzat-o pe mama Geta că ar fi avut un comportament duplicitar, pe parcusul emisiunii defuzate la Pro TV. Când s-au văzut în persoană, aceasta a avut o atitudine complet diferită față de el, în comparație cu comentariile acide făcute recent în online.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, Zanni a povestit despre întregul său parcurs în competiția Survivor All Stars și despre toate obstacolele pe care a fost nevoit să le înfrunte pentru a câștiga marele premiu.

„Eu eram singurul contra toți. Războinicii, fiind mai mulți decât Faimoșii, au crezut că dacă se încordează mai tare la mine o să mă dea la o parte la un moment dat. Se distrau, se distrau până au văzut că îi dau afară pe toți. Atunci s-au încordat.

ADVERTISEMENT

Faptele mele din finală au fost foarte răsunătoare, ale lor nu prea, așa că au ajuns acasă și au început cu propagandă, cu brânză, cu multe altele. Concurenții au fost în spatele comentariilor din online. Ce stânga, dreapta?! Știți că vorbesc pe față”, a spus el în emisiunea de la Pro TV.

Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta. Ce a declarat acesta

Zanni o acuză pe mama lui Iancu Sterp că s-ar fi purtat fals în prezența lui. Când s-au întâlnit față în față, în Republica Dominicană, la una dintre recompense, mama Geta i-ar fi spus că „e cel mai bun” și că ar vrea să se înrudească. Întors în țară, Zanni a fost luat prin surprindere de declarațiile femeii.

ADVERTISEMENT

„Deși iubesc familia Sterp, îi apreciez și am zis asta de 100 de ori, mama Geta a venit la o recompensă în care m-a luat în brațe, a spus că sunt cel mai bun, că mă iubește, că vrea să îmi facă rost de o femeie de acolo din Hațeg, să ne înrudim. Când am ajuns acasă, am văzut numai comentarii de la mama Geta cu: „Zannidache nu merită să câștige’; „Zannidache e pe ultimul loc’; „Zanniche nu merită”, a mai declarat acesta, în cadrul emisiunii.

Zanni este fericit că toată munca depusă de-a lungul concursului, în condițile grele de pe insulă, nu au fost în zadar. Dacă nu ar fi câștigat marele premiu, se îndoiește că ar mai fi discutat acest subiect vreodată.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că misiune s-a încheiat. Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată. Dacă nu câștigam, tot efortul de acum 4 ani de zile, tot ce am proiectat eu pe viitor, să câștig Survivor în 2021 și Survivor All Stars, degeaba”, a spus Zanni.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”