Life

Zanni o face praf pe Elena Marin la Survivor România. Cei doi și-au declarat război: „Nu ți-ar fi rușine?”

11.03.2021 | 21:31
Zanni o face praf pe Elena Marin la Survivor Romania Cei doi siau declarat razboi Nu tiar fi rusine
ADVERTISEMENT

Zanni a făcut-o praf pe Elena Marin la „Survivor România”, iar scandalul dintre ei a atins cote maxime. Cei doi Faimoși se ceartă încă de la începutul competiției și nu par să ajungă la o înțelegere. 

Cântărețul a lansat un val de jigniri la adresa dansatoarei după ce l-a nominalizat în Consiliu și i-a declarat război Elenei. Pentru prima dată, Faimoasa a fost votată ca preferata publicului și a putut să-l propună pe colegul ei pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

„Am simțit când am fost salvată de public, dar nu credeam că se va mobiliza atâta lume. Cred că publicul simte. Mi-e frică de ce o să urmeze”, i-a spus Elena Marin prietenei sale, Andreea Antonescu.

Zanni o face praf pe Elena Marin la Survivor România. Cei doi și-au declarat război: „Nu ți-ar fi rușine?”

După ce a fost nominalizat de Elena Marin, Zanni a răbufnit și i-a adresat un val de comentarii răutăcioase. Artistul și-a acuzat colega pe motiv că minte și că i-ar fi făcut avansuri în trecut, amintind de toate lucrurile nepotrivite pe care le-a făcut de-a lungul show-ului.

ADVERTISEMENT

„După ce a plâns și a spus că echipă și alea, nu mă așteptăm..a ținut fațada și la consiliu a început să plângă și să se victimizeze. Ai o vârstă, Eleno, să te prefaci în halul asta? Te vede o familie acasă, un bărbat care nu te mai așteaptă, te faci de râs la televizor. Ai plâns și ai schelălăit la consiliu, am zis bine, că asta faci plângi și minți și te victimizezi. Cum îți permiți să vorbești? Îmi e rușine că sunt cu tine în echipă.

Nu ți-ar fi rușine să minți? Nu ți-ar fi rușine, cine te-a înjurat de mamă și morți? Nu ți-e rușine să vorbești cu mine? Care suflet, mai cotoroanțo, care iar începi? Lasă vrăjeală asta! Să mă faci pe mine că mint și te aștepți să nu-ți răspund?

ADVERTISEMENT

Uită-te cum arăt, crezi că sunt rațional cu o femeie de 30 și ceva de ani? Te aștepți să fiu mai înțelegător și să dorești împăcare după ce ai votat neasumat și abia așteptai să ies afară? 

Ghici ce? Suntem aici, în aceeași echipă, sub același acoperiș. Pe mine nu mă deranjează că m-ai votat. Urât și murdar la vârsta ta, la consiliu plângi și ești emoționată și pe la spate ți-o cauți urât cu mine și fix eu o să tac în fața ta. Acum de ce nu plângi? Mai aștepti un consiliu? Ea tace că să pară că eu sunt agresorul aici. O să vadă copiii emisiunea asta, dacă o să ai copii, dacă mai stă bărbatul ăla cu tine.

ADVERTISEMENT

Te-ai dat la mine și nu mai zic la cine, cu mâna pe inima, cu de-astea. M-am luat de el și uite ce s-a întâmplat, mai multe fire albe în cap. Ai plâns cum trebuie, Elena, mai înveți să leșini și ai câștigat”, a transmis Zanni la „Survivor România.”

Recent, Zanni a plănuit o strategie prin care Elena Marin să fie eliminată. Faimoșii aveau de gând să piardă jocul pentru imunitate în fața Războinicilor, astfel că anni ar fi putut să o nominalizeze pe colega lui spre eliminare în Consiliu. Acest lucru nu s-a întâmplat și Faimoșii au câștigat duelul cu echipa adversă.

ADVERTISEMENT