Life

Zanni, cel mai sincer roast de la iUmor. Cum a reacționat actorul Mihai Bendeac

Zanni, câștigătorul de la Survivor România, se numără printre invitații surpriză care vor urca duminică, 12 decembrie 2021, pe scena de la iUmor, de la Antena 1.
09.12.2021 | 14:53
Zanni cel mai sincer roast de la iUmor Cum a reactionat actorul Mihai Bendeac
ADVERTISEMENT

Cântărețul, care este cunoscut pentru felul de a spune lucrurilor pe nume, va face un show de zile mari. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” are pregătit un roast foarte amuzant.

Artistul a mărturisit că se află pentru prima oară în ipostaza de „a râde” pe seama unor persoane publice, de aici și emoțiile care l-au copleșit încă din culise.

ADVERTISEMENT

„N-am avut niciodată emoţiile astea!”, a declarat Zanni înainte de a ajunge în fața juraților de la iUmor, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Zanni de la Survivor România, pe scena de la iUmor. Ce reacție a avut Mihai Bendeac

În cele din urmă Zanni a reușit să se mobilizeze și a făcut un număr care l-a impresioant pe actorul Mihai Bendeac. Vedeta l-a lăudat pe câștigătorul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate…”, a spus juratul de la Antena 1 despre momentul cântărețului.

„Mi se pare absolut senzaţional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”, a ținut să mai adauge actorul.

ADVERTISEMENT

Ediția specială de duminică, 12 decembrie 2021, aduce în prim-plan nume importante din lumea mondenă, așa cum se întâmplă la încheierea fiecărui sezon.

iUmor sezonul 11 aduce nume importante pe scenă

Emisiunea de la Antena 1 a ajuns la cel de-al unsprezecelea sezon, de aici și numele care vor urca pe scenă pentru a-i amuza pe jurați, dar și pe cei din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

George Buhnici, Iulia Albu, Marina Almăşan, partenerul lui Cheloo de la raliul de la Dakar și Mihai Ban sunt doar câteva persoane care vor delecta publicul cu roast-urile lor.

Toți au avut curajul să spună lucruri pe alții nici măcar nu îndrăznesc să le rostească, deși poate uneori unii dintre cei vizați au luat totul prea personal și s-au supărat.

Este și cazul lui Connect-R care nu a apreciat deloc una dintre glumele făcute de cântăreața Mira, care a fost invitată la iUmor într-un sezon din trecut.

ADVERTISEMENT