Life

Zanni și Adelina, apropieri suspecte la Survivor România. A uitat-o deja pe Ana Porgras?

Zanni și Adelina de la Survivor România sunt nedespărțiți de câteva zile, apropierea dintre ei fiind o dovadă clară că Faimosul a dat-o uitării pe Ana Porgras, fosta gimnastă eliminată acum ceva vreme din competiția de la Kanal D.
02.06.2021 | 17:05
Zanni si Adelina apropieri suspecte la Survivor Romania A uitato deja pe Ana Porgras
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” și frumoasa Războinică sunt tot mai apropiați, asta și pentru că echipele lor s-au unit recent. Faimosul și bruneta par să aibă o legătură foarte bună, care nu a fost trecută cu vederea de ceilalți din camp.

Primul care observă atracția dintre Zanni și Adelina Damian este Ștefan Ciuculescu. Fostul portar îi spune Elenei Marin ce se petrece între cei doi colegi de la Survivor România, semn că Faimosul a dat-o uitării pe sportiva Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Zanni și Adelina de la Survivor România, un cuplu? Artistul nu se mai gândește la Ana Porgras

Ștefan Ciuculescu este convins că cei doi participanți din Republica Dominicană sunt mai mult decât prieteni sau aliați, asta pentru că Zanni și Adelina petrec foarte mult împreună și discută diverse lucruri, poate noi strategii.

„Zanni e lipit de Adelina, e clar că s-au apropiat foarte mult!”, este de părere Elena Marin de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Nu mă afectează… vrei să jucăm așa… eu și Adelina, dacă vreți voi”, completează Zanni.

Atracția dintre cei doi concurenți, rivali până de curând, este observată și de Sebastian Chitoșcă, care simte că este dat la o parte de prietenul său cel mai bun din reality show-ul din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul o atacă în termeni duri pe Adelina, care nu este apărată de niciunul dintre colegii din echipa albastră, cu care a luptat până de curând.

„Sincer, pe noi ne-a ajutat că ai rămas în competiție că avem șanse mari să vă batem!”, este de părere Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

„Sincer, când a zis Sebi că reprezint un dezavantaj mă așteptam ca măcar cei doi acolo, Maria și Albert să zică ceva…”, spune Războinica.

Zanni și Sebastian Chitoșcă nu mai sunt prieteni? Ce remarcă Ștefan

Relația dintre Zanni și Sebastian Chitoșcă pare să se răcească de când echipele au fost unite. Cei doi au legat de-a lungul celor 5 luni foarte multe alianțe și strategii, însă acum fiecare vrea să fie pe cont propriu sau cel puțin asta lasă să se înțeleagă.

Ștefan Ciuculescu este convins că în momentul de față vor ieși la iveală adevăratele fețe ale concurenților, referindu-se în special la cei doi colegi, care l-au atacat în repetate rânduri de când a intrat în competiția sportivă de la Kanal D.

„Se pare că adevăratele fețe încep să se arate ușor, ușor…”, spune Faimosul de la Survivor România referindu-se fără doar și poate la Zanni și Sebi.

ADVERTISEMENT