Life

Zanni și Adelina, noul cuplu de la Survivor România? Tensiuni și răsturnări de situație în reality-show

Zanni și Adelina sunt din ce în ce mai apropiați la Survivor România, iar asta susține cel puțin Elena Marin. Avem un nou cuplu în emisiune?
03.06.2021 | 12:12
Zanni si Adelina noul cuplu de la Survivor Romania Tensiuni si rasturnari de situatie in realityshow
Zanni și Adelina de la Survivor România se înțeleg din ce în ce mai bine. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Zanni și Adelina va fi noul cuplu de la Survivor România? În clipul de promovare al ediției din 3 iunie 2021, Elena Marin lansează o ipoteză care i-a pus deja pe ace pe fanii show-ului.

După unificarea celor două echipe, Faimoși și Războinici, concurenții au început să se cunoască mai bine. Printre cei care s-au apropiat destul de mult în ultima perioadă se numără Zannidache de la Faimoși și Adelina de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Cea care a pus sub semnul întrebării apropierea dintre Zanni și Adelina este Elena Marin, concurentă care în ultimele ediții a reușit să se impună din nou în echipa ei după ce a adus puncte.

Zanni și Adelina, noua pereche de la Survivor România?

„Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare”, a comentat Elena Marin despre colegul ei.

ADVERTISEMENT

Acest zvon a ajuns la urechile favoritului publicului. Băiatul a spus că nu e deranjat dacă se spune asta despre el, căci fiecare joacă așa cum consideră în emisiune.

„Nu mă afectează, Vreți să jucăm așa. Ok, eu și Adelina, dacă vreți voi”, este comentariul făcut de Zanni. Acesta părea ușor amuzat de faptul că unii cred că ar plăcea-o pe brunetă.

ADVERTISEMENT

Adelina, la rândul ei, are o nemulțumire vizavi de faptul că nu a fost apărată de colegii ei în fața declarațiilor lui Sebi. Chitoșcă a spus despre noua prietenă apropiată a amicului său, Zanni, că reprezintă un dezavantaj pentru echipă.

Adelina se aștepta ca membrii echipei sale să îi sară în apărare, în special Maria, de care e apropiată, însă nu a făcut-o nimeni. Asta i-a lăsat un gust amar Războinicei.

ADVERTISEMENT

Ștefan: „Adevăratele fețe ușor-ușor se arată”

„La Survivor, se pare că adevăratele fețe ușor-ușor se arată”, a comentat Ștefan legat de ultimele răsturnări de situație și regrupări.

Concurenții vor păși pe noi trasee dificile în jocul pentru recompensă. Pe tot parcursul drumului, ei trebuie să treacă de diferite obstacole și să aibă grijă ca totemul format din mai multe bucăți să nu cadă pe pământ.

Survivor România se apropie cu pași repezi spre marele final. În fiecare duminică seara, un concurent părăsește competiția. Săptămâna trecută a plecat Andreea Lodbă, spre surprinderea tuturor. Aceasta fusese inițial nominalizată împreună cu Adelina, considerată cea mai slabă concurentă din acest moment.

 

 

ADVERTISEMENT