Life

Zanni și Ana Porgras, dați de gol de Roxana Nemeș. Ce făceau la Survivor România: ”Se țineau în brațe”

Zanni și Ana Porgras au fost extrem de apropiați în timpul filmărilor de la Survivor România, dovadă că lumea se întreabă în continuare dacă au avut sau nu o relație amoroasă.
03.08.2021 | 15:32
Zanni si Ana Porgras dati de gol de Roxana Nemes Ce faceau la Survivor Romania Se tineau in brate
ADVERTISEMENT

Protejatul lui Alex Velea și fosta gimnastă au petrecut foarte mult timp împreună, în perioada în care au fost concurenți în show-ul din Republica Dominicană, de aici și zvonurile privind legătura lor.

Roxana Nemeș, cea care le-a fost colegă de echipă, a încercat să facă lumină legat de comportamentul pe care l-au avut cei doi Faimoși de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, adevărul despre relația dintre Zanni și Ana Porgras

Cântăreața a vorbit deschis despre apropierea dintre Zanni și Ana Porgras, care au lăsat la un moment dat să se înțeleagă că sunt mai mult decât prieteni.

Fosta concurentă de la Survivor România i-a dat de gol într-o oarecare măsură pe cei doi, precizând că au existat nopți în care au dormit unul lângă celălalt strânși în brațe.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să mai adauge că nu a văzut niciun sărut între ei, în condițiile în care existau locuri în care nu erau deloc camere de înregistrare.

„Eu una nu am văzut, să știi. Nu am văzut nici măcar un sărut între ei doi, îți spun sincer. Nici măcar pe plajă, unde poate nu erau camere.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, într-adevăr, când dormeau chiar în fața mea, se țineau în brațe”, a dezvăluit Roxana Nemeș pentru emisiunea „Detectorul de minciuni”, de pe Youtube.

Motivul pentru care Zanni și Ana Porgras nu-și mai vorbesc

Zanni și Ana Porgras s-au comportat ca un adevărat cuplu la începutul competiției sportive Survivor România, însă după finală au început să apară tensiuni între ei.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a descoperit că sportiva s-ar fi folosit de el pentru a atrage de partea sa mai mulți fani, lucru pe care artistul l-a aflat din niște mesaje.

Acesta a fost momentul în care Zanni a încheiat orice fel de legătură cu Ana Porgras, care în marea finală de la Kanal D a refuzat să poarte inclusiv tricoul său.

Deși fosta gimnastă a însemnat mult pentru câștigătorul de la Survivor România, legătura dintre ei s-a stricat și nu mai sunt prea multe șanse de împăcare.

În aceeași măsură Ana Porgras a fost dezamăgită de comportamentul artistului pentru că i-ar fi încălcat intimitatea atunci când i-a dat telefonul personal.

ADVERTISEMENT