Life

Zanni și Elena Marin, un nou conflict la Survivor România. Ce au făcut de față cu ceilalți colegi de echipă

09.04.2021 | 20:58
Zanni si Elena Marin un nou conflict la Survivor Romania Ce au facut de fata cu ceilalti colegi de echipa
ADVERTISEMENT

Un nou conflict a izbucnit între Zanni și Elena Marin de la Survivor România”, în ediția din această seară. Faimosul a acuzat-o pe colega lui de faptul că se bucură de eliminarea Anei și că ar fi vrut să fie singura fată din echipă, lucruri pe care dansatoarea le-a negat. 

Mai mult, Zanni le-a avertizat pe fetele noi din competiție, Raluca și Irisha, să aibă grijă cu Elena, pe care a numit-o „scorpie”. Cei doi Faimoși sunt din nou la cuțite, deși nu a trecut foarte mult timp de la ultima lor ceartă.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 24 de ani i-a mai spus Elenei că știa de dinainte că Jador o va vota pe Ana și că încearcă să-i intre manelistului pe sub piele, fiind unul dintre puținii colegi care sunt de partea ei.

Zanni și Elena Marin, un nou conflict la Survivor România. Ce au făcut de față cu ceilalți colegi de echipă

„Unii vor să rămână cu cei mai proști, îi votează pe cei mai buni (…) Te dai bine pe lângă Jador și zici că îți pare rău ca a plecat Ana, când tu, de fapt, abia așteptai să ajungi utima fată. Ți-a picat fața când ai văzut că au venit și ele două. Știai că Jador o să o voteze pe Ana, pentru că a mai votat-o. 

ADVERTISEMENT

Știu că tu voiai să auzi că ești cea mai bună de la Faimoși, sunteți noi prea proști, nu ne-am unit, îl lăsăm pe unul care nu mai aleargă ca înainte, că e șchiop, și-l lăsăm pe el să voteze pe altul care și-a rupt piciorul tot în ziua aia, să nu o voteze pe Elena și ă o voteze pe Ana.

Între ele două e o diferență foarte mare, Ana nu s-a certat cu nimeni, făcea favoruri, cu toată lumea era bună, gătea, era gospodină aducea multe puncte”, i-a spus Zanni Elenei Marin la „Survivor România”.

ADVERTISEMENT

Elena a încercat să se apere și i-a spus lui Zanni că nimic din ce spune nu este adevărat și că îi pare rău de plecarea Anei, care era cea mai bună din ecbhipă, însă Faimosul tot nu a crezut-o. Dansatoarea a continuat și l-a acuzat că el vrea ca ea, Moroșanu și Jador să plece acasă: „Tu vrei sa rămână grupul vostru și eu , Moro si Jador sa fim eliminați.”

„Când ești atât de șarpe și tu cu Moroșanu îl votați pe Sebi…Trebuie să avem joc de unitate, nu de imunitate (…) Bă, tu ești nebună la cap? Nu ți-am zis și ție să avem grijă cu cine votăm ca să nu iasă cei buni afară?”, a continuat Zanni.

ADVERTISEMENT

„Mi-ai zis să nu-i votez pe Moroșanu și pe Jador”, i-a răspuns Elena, însă Faimosul i-a spus că el a vrut să-i teransmită exact contrariul.

„Nu ți-a zis nimeni să nu-i votezi, ți-am zis să-i votezi! Lasă pușcăriile astea de femeie neajunsă. Să mor dacă îți mai permit să ai teatru ieftin aici! Lasă-ne, nu vorbi de moralitate, du-te departe cu teatrul ăsta ieftin. Du-te și împușcă-te! Te bucuri că ies fetele din joc și rămâi ultima, vrei să strălucești”, a răbufnit Zanni.

„Îi privești pe toți cu ochi de șarpe”

„Așa vrei tu să câștigi Survivor. Îi dai pe ăștia buni afară, Moroșanu e cu piciorul rupt, tu o votezi pe Ana și pe Sebi. Când ei ies afară: nu mă așteptam! Să mori tu, ești nebună, îi privești pe toți cu ochi de șarpe și le spui că nu te așteptai și asta îți dorești, să iasă.

(…) Am simțit nevoia să răbufnesc că iar a venit Elena cu vocea ei de prințesă suavă, cu care îi păcăleste pe cei din jur, hai să fim o echipă, și nu am putut să mai accept, eu stau cu ea de atâta timp aici, știu care e fals și care nu. 

Ea se oftica că toată lumea se înțelegea bine cu Ana, că ea nu se certa cu nimeni. Tu ai fost conflictuală, Elena, te-ai certat cu prietenele tale, cu toată lumea, e o problemă la tine. Vă promit că nu o să-i mai permit teatrul ăsta ieftin”, a continuat cântărețul.

După aceea, Zanni le-a avertizat pe noile colege din echipa roșie, Irisha și Raluca Dumitru, să aibă grijă la Elena: „Aveți grijă fetelor, că asta e cea mai mare scorpie”.

ADVERTISEMENT