Life
notix pixel id

Zanni și Sebi, dezvăluiri despre planul ascuns făcut la Survivor România. Ce au stabilit să facă în prima lună după terminarea show-ului

Zanni și Sebi au fost foarte buni prieteni în timpul competiției sportive Survivor România, unde au stabilit o mică înțelegere.
09.09.2021 | 20:43
Zanni și Sebi, dezvăluiri despre planul ascuns făcut la Survivor România. Ce au stabilit să facă în prima lună după terminarea show-ului
Zanni și Sebi, dezvăluiri despre planul ascuns făcut la Survivor România. Ce au stabilit să facă în prima lună după terminarea show-ului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi Faimoși din Republica Dominicană au dezvăluit care a fost planul ascuns pe care l-au făcut în perioada în care au fost concurenți și ce au stabilit după încheierea concursului.

Câștigătorul de la Survivor România și fostul jucător de fotbal sunt buni prieteni, dar au căzut de comun acord să nu se afișeze unul lângă celălalt o perioadă, asta ca Zanni să fie în prim-plan.

Sebastian Chitoșcă a avut timp să se ocupe de familia sa și de partenera de viață În felul acesta și fostul concurent de la „Chefi la cuțite” și-a putut rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

Zanni și Sebi, plan secret la Survivor România. Ce au stabilit

„Am făcut un pact cu el și cu Cosmin, ne-am spus, ajungem acasă nu o să ne postăm… Ne rezolvam problemele pe care le avem. Stăm o lună și ceva, două și după ne vedem.

Vin eu la tine, tu la mine. Ne-a trebuit timpul ăsta să ne relaxăm”, a spus Zanni, în cadrul unei emisiuni online, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și-a dorit ca amicul său de la Survivor România să se bucure de succesul său, să nu sta în umbra sa după încheierea filmărilor din Republica Dominicană.

Sportivul spune că nu a fost deloc gelos pe Zanni, precizând că prietenia dintre ei nu constă în faptul că trebuie să fie mereu lângă el, pe oriunde ar merge câștigătorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Zanni și Sebi, în continuare prieteni după Survivor România 2021

„Noi am ținut legătura, dar să zic o dată la câteva zile ne-am contactat să vedem dacă suntem bine. Noi am rămas prieteni, după ce ne-am certat în fiecare zi în junglă. Nu mă enerva ceva la Zanni anume.

Acolo eram nervoși toți. Noi am fost cum eram noi ca oameni. Nu ne menajam, pe noi nu ne interesa. Învățam ceva din cearta aia. Familia mea era mai importantă decât să îl sun pe Zanni. I-am zis și din emisiune.

ADVERTISEMENT

Eu dacă mai stăteam în România probabil că pierdeam mult mai mult. Am reușit să o ajut pe soția mea, să o ajut să treacă peste toată perioada în care a stat singură.

Niciodată nu a existat chestia asta( n.r- despărțire). Nu există să fiu certată cu ea și nici cu Zannidache”, a spus Sebastian Chitoșcă, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri