Life

Zanni, declarații picante în rubrica “Sosurile iuți”: “Jador e ignorant, limitat și gălăgios. Cu Alexandra Stan am avut o relație”

Zanni a făcut dezvăluiri picante în cadrul rubricii "Sosurile iuți", din emisiunea La Măruță. Câștigătorul Survivor 2021 a răspuns seriei de întrebări fără menajamente
14.01.2022 | 18:11
Zanni declaratii picante in rubrica Sosurile iuti Jador e ignorant limitat si galagios Cu Alexandra Stan am avut o relatie
Ce relație au avut, de fapt, Zannidache și Alexandra Stan în competiția Survivor. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul sezonului trecut al competiției Survivor România, a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și nu s-a ferit să spună tot ce gândește.

Faimosul a dat din casă sau mai bine spus din junglă și a făcut dezvăluiri neașteptate. Pe lângă relația cu Ana Porgras, la care recunoaște că încă mai ține, Zannidache a fost foarte apropiat și de Alexandra Stan, până la un moment dat.

ADVERTISEMENT

De altfel, „copilul de suflet” a lui Alex Velea recunoaște că a fost dezamăgit de atitudinea anumitor colegi de echipă. Lui Jador, tânărul i-a pus eticheta de „gălăgios” încă din primele zile petrecute în Republica Dominicană.

Zannidache și Alexandra Stan, un cuplu la Survivor România 2021?

Câștigătorul Survivor 2021 a oferit un răspuns complet neașteptat întrebării „Ce vedete din showbiz ți-au făcut avansuri?”. Ținând cont de discuțiile în contradictoriu pe care le-au avut pe parcursul competiției, puțini sunt cei care se așteptau ca Zanni să rostească numele Alexandrei Stan.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut că, înainte ca Ana Porgras să se alăture echipei Faimoșilor, el și Alexandra Stan au fost foarte apropiați și chiar și-au mărturisit sentimentele pe care le aveau unul față de celălalt.

„Având în vedere că nu mai este măritată, pot să spun că eu cu Alexandra Stan am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana. Am avut o conexiune cu Alexandra Stan. N-am făcut nimic cu ea, dar ne-am declarat niște chestii.”, a dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Zanni afirmă că este foarte greu să-și dorească o relație serioasă cu cineva, chiar dacă se simte atras de persoana respectivă.

Care este adevărul din spatele relației lui Zanni cu Ana Porgras?

Mulți dintre cei care i-au urmărit și îndrăgit pe Zanni și Ana Porgras în sezonul anterior Survivor sunt curioși care este, de fapt, adevărul din spatele relației celor doi concurenți. Zanni a mărturisit că s-a simțit atras de Ana și chiar s-a îndrăgostit de personalitatea ei, dar nu au fost cu adevărat un cuplu.

ADVERTISEMENT

Pentru cântăreț, apropierea de fosta gimnastă a fost și o metodă de promovare. Pe de altă parte, el nu se ferește să afirme că încă are sentimente pentru Ana, ba chiar, dacă ar fi să ia de la capăt în jungla dominicană, ar alege să meargă împreună pe insulă.

„Nu voiam o relație cu ea, m-am îndrăgostit de personalitatea ei. Și am lăsat-o pe mijloc, pentru că intriga e bună. Încă am sentimente pentru ea, nu uit ce a însemnat pentru mine. Țin la ea. Iubirea…n-aș putea folosi cuvântul ăsta . Este iubire, dar lumea nu înțelege că iubirea e de mai multe feluri.”, a mărturisit Zanni la rubrica sosurilor iuți, din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce părere are Zanni despre Jador?

Cătălin Măruță l-a întrebat pe Zanni ce personaj celebru l-a dezamăgit și nu l-ar putea ierta niciodată. Artistul l-a numit pe Jador, de a cărui atitudine spune că a fost deranjat pe timpul participării la Survivor. Însă, acum, după câteva luni de la terminarea competiției, înțelege că Jador a luat doar decizii care să fie în interesul său, așa cum este normal.

„E mult spus m-a dezamăgit. Era normal să fim adversari, pentru că ăsta era formatul emisiunii. Nu e vorba de iertare, că nu m-am supărat pe el. Așteptări de la el, nu aveam, m-a dezamăgit felul în care am fost tratat de el și felul cum el trata lucrurile din jurul lui. Dar nu e de iertat sau de neiertat.”, a spus Zanni.

Cu prilejul altei întrebări, artistul a spus și ce părere are despre fostul său coleg de echipă, pe care l-a catalogat drept ignorant, limitat și gălăgios.

„Ignoranță, dar o ignoranță cât casa, cât cerul, imensă. Nu prea are multă școală, nu știu cum să să spun treaba asta, într-un cuvânt drăguț…Limitat. Gălăgios.

Îl vedeam în momentele în care vorbeam cu el, simțeam că este un băiat isteț și că are, totuși, ceva de spus. Dar în mare parte, tot ce zicea, nu dădea nicăieri. Prin felul în care el făcea gălăgie când am intrat în competiție, pe mine m-a făcut din prima să-i pun o etichetă.”, a completat „fiul de suflet” a lui Alex Velea.

Cu ce vedete din România s-ar căsători Zanni fără să stea pe gânduri?

Zanni a lăsat să se înțeleagă ca are și el slăbiciunile lui, atunci când Cătălin Măruță l-a întrebat cu ce femeie din România s-ar căsători.

„ Avem o dată, Inna. A doua, merge și Lora. Nu merge, fuge. Cristina Ich și Ceușan și toate astea de la frumusețe în sus.”, a afirmat tânărul.

ADVERTISEMENT