Life

Zanni, surpriză pentru fani, după ce a câștigat Survivor România 2021. Anunțul postat pe Instagram

Zanni pregătește o surpriză pentru fani, după ce a câștigat Survivor România 2021. Fostul faimos a anunțat despre ce este vorba.
16.07.2021 | 18:11
Zanni surpriza pentru fani dupa ce a castigat Survivor Romania 2021 Anuntul postat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni i-a anunțat pe fani că le pregătește o surpriză, după ce a câștigat Survivor România 2021. Întors în țară de câteva zile, cântărețul s-a pus pe treabă și și-a reluat activitatea de dinainte de a pleca în Republica Dominicană.

Tânărul de 23 de ani a fost foarte apreciat în timpul competiției, iar Zanni vrea să le mulțumească celor care l-au susținut și l-au votat. Cântărețul a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Zanni, surpriză pentru fani, după ce a câștigat Survivor România 2021

Zannidache este marele câștigător Survivor România 2021 și a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Artistul vrea să-și arate recunoștința față de fani și a decis să le pregătească o surpriză uriașă.

Astfel, Zanni va lansa o melodie, în colaborare cu mentorul său, Alex Velea. Fostul concurent de la Kanal D s-a pus deja pe treabă de când a ajuns acasă și le-a spus urmăritorilor că la 50.000 de aprecieri la fotografia de pe Instagram va lansa videoclipul piesei.

ADVERTISEMENT

„Doamne, dă-mi puțin noroc”, piesa pe care am pregătit-o cu @iamvelea în semn de recunoștință pentru tot ce ați făcut pentru mine.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate reacțiile voastre! Sunteți aici cu mine? Sunteți pregătiți? La 50k like-uri, dăm drumul la videoclip”, a scris Zanni pe Instagram, în dreptul unei imagini alături de Alex Velea.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

Alex Velea este mândru de reușita lui Zanni și i-a asigurat pe fani că noua piesă va fi una memorabilă, pe placul tuturor.

Zanni a câștigat trofeul Survivor România și premiul în valoare de 50.000 de euro, în afară de sumele câștigate săptămânal în timpul competiției.

ADVERTISEMENT

Tânărul are de gând să investească banii într-un apartament, din moment ce a stat la cămin până acum. Artistul le-a mulțumit fanilor pentru susținerea lor și vrea să-și arate recunoștința față de ei prin intermediul noii melodii.

Deși a fost unul dintre cei mai controversați concurenți, Zanni a fost, în egală măsură, apreciat de o mare parte dintre telespectatorii reality show-ului.

Acest lucru s-a văzut mai ales în ultimele luni, când tânărul a ieșit favorit aproape de fiecare dată. Zanni l-a învins pe Andrei Dascălu în marea finală, fiind concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT