Life

Video. Ce spune Zanni despre Faimoșii de la Survivor 2022, după difuzarea primei ediții: „Sunt inconștienți”

Printre concurenții echipei Faimoșilor au apărut primele tensiuni, după o singură noapte petrecută în Jungla Dominicană, iar Zanni nu s-a ferit să spună ce părere are despre această situație.
17.01.2022 | 17:46
Video Ce spune Zanni despre Faimosii de la Survivor 2022 dupa difuzarea primei editii Sunt inconstienti
Câștigătorul Survivor 2021 a dezvăluit ce crede despre concurenții noului sezon al emisiunii. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Primul episod Survivor România 2022 a putut fi urmărit, duminică, la Pro TV. Echipa Faimoșilor întâmpină deja primele dificultăți. Între concurenții echipei au apărut tensiuni, după prima noapte petrecută în junglă.

Roxana Ciuhulescu s-a plâns că nu s-a putut odihni din cauza colegilor care au sforăit. Concurenții sezonului trecut, Zanni, Majda Aboulumosha și Marius Crăciun au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a spune care este părerea lor despre ce se întâmplă acum în jungla Dominicană.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu s-a plâns de Cătălin Zmărăndescu

Faimoasa Roxana Ciuhulescu a fost deranjată de colegii săi de echipă, care făceau gălăgie în prima dimineață petrecută în junglă. Mai mult, ea l-a acuzat pe Cătălin Zmărăndescu de faptul că sforăie și, din această cauză, unii concurenți nu s-ar putea odihni.

„Nici așa, la 6 dimineața, serios, că unii am făcut noapte albă. Nu mi s-a părut că toți. Zmărăndescu, de exemplu, a sforăit non-stop.”, s-a plâns concurenta Survivor.

ADVERTISEMENT

La rândul său, luptătorul i-a răspuns. El a afirmat că a anunțat încă dinainte de a pleca în jungla Dominicană că are această problemă și i-a sfătuit pe colegii săi de echipă să-și pună dopuri de urechi în bagaj.

„Ce vrei să fac? Eu v-am scris pe grup ‘Luați-vă dopuri!’. Am fost gentilom și v-am zis. Și T.J Miles a sforăit. Și voi, între fete, ați sforăit.”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, despre noul sezon al emisiunii?

Zannidache, cel care a câștigat Survivor România 2021, este de părere că Faimoșii exagerează și că încă nu au trecut prin ce este mai greu. Mai mult, acesta a declarat că și-ar fi dorit să plouă în prima noapte petrecută de concurenții noului sezon pe Insula Dominicană.

„Mie-mi plăcea dacă le dădea și ploaie. Îți dai seama dacă s-au certat doar pentru somn, pentru un sforăit? Îți dai seama să fi dat și ploaie peste ei? Eu, când am pășit prima dată pe insulă, aveam toate astea ude. Și a început și ploaia, am impresia.”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Zanni a mai adăugat faptul că Faimoșii trebuie să se adapteze la noile condiții și să nu se mai plângă atât de mult, pentru că asta nu demonstrează decât că nu sunt pregătiți pentru competiție.

„Asta denotă cât de inconștienți sunt. Adică, tu să crezi că te afli în realitatea care e, clar, una distorsionată. Nu mai e asta de aici. Și că se culcă lumea la cât vrei tu sau că se trezesc la cât vrei tu. Nu există așa ceva.

Acolo suntem toți. Problema mea e și problema ta, din momentul ăla. Trebuie să ne acceptăm unul pe altul și să fii conștient că n-ai venit acolo să te respecte toată lumea.”, a declarat „fiul de suflet” a lui Alex Velea.

Marius Crăciun îl vede câștigător pe Radu Itu

Marius Crăciun consideră că Radu Itu, care îi este și prieten și pe care îl susține, are stofă de câștigător. Pe de altă parte, sportivul i-a remarcat pe concurenții echipei Războinicilor, despre care spune că au potențial.

„Ce am observat la Războinici, este că…un tip, Ionuț, băiatul ăla tatuat, se descurcă bine pe traseu, trebuie să mai lucreze puțin la partea de final.

Știi ce am observat? Faimoșii, în primă fază, au condus, s-au descurcat mai bine. Și la partea de final, și la partea de traseu. Războinicii, în primă fază, s-au descurcat mai prost. Dar au revenit în forță, în a doua tură. Ceea ce înseamnă că Faimoșii se pierd repede, Războinicii recuperează pe traseu.”, a declarat Marius Crăciun.

 

ADVERTISEMENT