Life

Zanni, un nou tatuaj. Câștigătorul de la Survivor România i l-a dedicat lui Alex Velea

Zanni are corpul plin de tatuaje, dar nu se oprește să-și imprime pe piele adevărate opere de artă, așa cum a făcut în urmă cu puțin timp.
27.09.2021 | 15:06
Zanni un nou tatuaj Castigatorul de la Survivor Romania i la dedicat lui Alex Velea
Zanni, un nou tatuaj. Câștigătorul de la Survivor România i l-a dedicat lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor România 2021 nu a stat prea mult pe gânduri după ce și-a văzut visul împlinit, acela de a-și achiziționa prima sa locuință. Acum a venit vremea să facă ceva pentru sine.

Așa a ajuns fostul Faimos din Republica Dominicană să treacă pragul unui salon de tatuaje, unde a stat câteva ore bune pentru a-și scrie un mesaj dedicat lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Zanni a dezvăluit că este vorba de o propoziție care l-a marcat în competiția sportivă Survivor România, dovadă că nu a reușit să o uite.

Zanni, tatuaj pentru prietenia cu Alex Velea. Ce a ales să aibă pe piele

Zis și făcut, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” și-a tatuat pe piele fraza „Ai confirmat tot ce am crezut despre tine”, pe care i-a scris-o Alex Velea într-o scrisoare.

ADVERTISEMENT

„Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat.

Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult”, a spus Zanni, într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube, despre noul său tatuaj care apare în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

În plus, tânărul nu s-a oprit aici și dacă tot a ajuns la una dintre pasiunile sale și-a mai făcut încă un astfel de desen, de data aceasta unul care să-i fie dedicat chiar lui.

Ce semnificație are tatuajul lui Zanni de pe față

În felul acesta câștigătorul de la Survivor România 2021 și-a tatuat cuvântul „umil”, care este într-o zonă foarte sensibilă, pe față, și este executat în așa fel încât să fie „citit” numai de el.

ADVERTISEMENT

Scrisă cu roșu, opera de artă are menirea de a-i aminti lui Zanni să fie în continuare umil, chiar dacă viața i s-a schimbat radical în ultima perioadă.

„Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil.

Mi-am scris «UMIL» ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața”, a mai adăugat Zanni, în vlogul său.

https://www.youtube.com/watch?v=L3v-qHz1LGo

 

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României