Life

Zanni, un nou tatuaj. Câștigătorul de la Survivor România i l-a dedicat lui Alex Velea

Zanni are corpul plin de tatuaje, dar nu se oprește să-și imprime pe piele adevărate opere de artă, așa cum a făcut în urmă cu puțin timp.
27.09.2021 | 15:06
Zanni un nou tatuaj Castigatorul de la Survivor Romania i la dedicat lui Alex Velea
Zanni, un nou tatuaj. Câștigătorul de la Survivor România i l-a dedicat lui Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor România 2021 nu a stat prea mult pe gânduri după ce și-a văzut visul împlinit, acela de a-și achiziționa prima sa locuință. Acum a venit vremea să facă ceva pentru sine.

Așa a ajuns fostul Faimos din Republica Dominicană să treacă pragul unui salon de tatuaje, unde a stat câteva ore bune pentru a-și scrie un mesaj dedicat lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Zanni a dezvăluit că este vorba de o propoziție care l-a marcat în competiția sportivă Survivor România, dovadă că nu a reușit să o uite.

Zanni, tatuaj pentru prietenia cu Alex Velea. Ce a ales să aibă pe piele

Zis și făcut, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” și-a tatuat pe piele fraza „Ai confirmat tot ce am crezut despre tine”, pe care i-a scris-o Alex Velea într-o scrisoare.

ADVERTISEMENT

„Este o propoziție pe care mi-a trimis-o Alex Velea în scrisoarea de comunicare, de la Survivor, un joc care a fost pe la începutul competiției, cred că a fost al doilea joc de comunicare pe care l-am câștigat.

Astea au fost cuvintele care m-au emoționat cel mai mult”, a spus Zanni, într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube, despre noul său tatuaj care apare în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

În plus, tânărul nu s-a oprit aici și dacă tot a ajuns la una dintre pasiunile sale și-a mai făcut încă un astfel de desen, de data aceasta unul care să-i fie dedicat chiar lui.

Ce semnificație are tatuajul lui Zanni de pe față

În felul acesta câștigătorul de la Survivor România 2021 și-a tatuat cuvântul „umil”, care este într-o zonă foarte sensibilă, pe față, și este executat în așa fel încât să fie „citit” numai de el.

ADVERTISEMENT

Scrisă cu roșu, opera de artă are menirea de a-i aminti lui Zanni să fie în continuare umil, chiar dacă viața i s-a schimbat radical în ultima perioadă.

„Dacă vă întrebați de ce l-am scris invers, pentru că voi nu îl vedeți ca mine, l-am scris ca să îl văd eu mereu, e pentru mine. Trebuie să rămâi mereu umil.

Mi-am scris «UMIL» ca să-mi amintesc de fiecare dată să rămân umil, pentru că acum mi s-a schimbat viața”, a mai adăugat Zanni, în vlogul său.

 

ADVERTISEMENT