Life

Zanni vrea din nou la Survivor România! Câștigătorul celui de-al doilea sezon speră la o ediție All-Stars

Câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor România, Zanni, își dorește din tot sufletul să se întoarcă în Republica Dominicană și să concureze, din nou, pe traseele de acolo.
21.08.2021 | 11:15
Zanni vrea din nou la Survivor Romania Castigatorul celui deal doilea sezon spera la o editie AllStars
Zanni vrea sa lupte pentru premiul din sezonul Survivor ROmania All-Stars Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Din acest motiv, deja, Zanni se gândește la o nouă experiență la Survivor România, dar, de această dată, susține el, se va confrunta cu cei mai buni dintre cei mai buni, discuțiile despre un sezon All-Stars revenind în actualitate.

Zanni vrea la Survivor România All-Stars

”Se va mai întâmpla. Nu pentru că aș repeta-o eu. Va mai fi încă un sezon, sezonul 4! Nu spun mai mult de atât”, a spus misterios Zanni în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe contul lui de Youtube, vorbind despre o nouă participare la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum recunoaște chiar el, este nerăbdător să se întoarcă în Republica Dominicană, în ciuda neajunsurilor și privațiunilor pe care le-a avut de îndurat, doar de dragul de a se înfrunta cu cei mai buni concurenți din istoria emisiunii românești.

Cu toate acestea, a mai dezvăluit Zanni, un sezon All-Stars este imposibil de pus în picioare acum, după doar două ediții ale emisiunii, așa că, cel mai probabil, se va mai aștepta cu filmările până când Zanni va putea să se întoarcă la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Survivor România va avea sezonul 3

”August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului. (…) Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul despre care este vorba”, a spus și Daniel Pavel despre cel de-al treilea sezon al Survivor România.

De altfel, FANATIK a aflat în exclusivitate că, deja, la nivelul Kanal D se duc discuții cât se poate de serioase cu vedete care să formeze echipa Faimoșilor din cel de-al treilea sezon al emisiunii, nume grele fiind luate în calcul.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mai mult, pare-se, bazându-se pe succesul pe care l-a avut Survivor România 2021, nu ar fi exclus ca bugetul dedicat vedetelor să crească simțitor pentru ca nume cu mare priză la public să se alăture proiectului și, astfel, să se asigure succeusl celui de-al treilea sezon al show-ului din Republica Dominicană.

Survivor România All-Stars, sezonul celor mai puternici concurenți

Ideea de a se face un sezon All-Stars în cadrul reality-show-urilor filmate în Republica Dominicană nu este una nouă, mai ales că, pe când se filma Exatlon mai mulți concurenți și-au exprimat dorința de a se întâmpla așa ceva.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în ciuda zvonurilor și discuțiilor pe tema unui sezon de Exatlon All-Stars, audiențele slabe înregistrate de cea de-a treia ediție a emisiunii au făcut ca un sezon care să îi reunească pe cei mai puternici concurenți să se amâne.

De altfel, chiar dacă Zanni este oprimist cu privire la participarea lui la o ediție All-Stars, totul depinde ce cel de-al treilea sezon și numele pe care le va alinia la start.

Nu de altceva, dar cum primul sezon al Survivor România a avut audiențe chiar modeste, cel de-al doilea transformându-se totuși într-un adevărat fenomen media, cel de-al treilea trebuie să performeze pentru a fi asigurați concurenți capabili să impresioneze la All-Stars.

Iar dacă va exista un sezon All-Stars, Zanni va avea de înfruntat nume grele precum Elena Ionescu (câștigătoarea primului sezon), frații Iancu și Culiță Sterp (amândoi cu dorința de a aduce trofeul Survivor România acasă), dar și foști colegi precum Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Jador, la care s-ar adăuga și cocnurenți din cel de-al treilea sezon.

ADVERTISEMENT