Life

Zannidache, adevărul despre relația cu Alex Velea. S-a îndepărtat de cel care l-a descoperit? „Suntem două persoane complexe”

Zannidache a spus adevărul despre relația cu Alex Velea. Își mai vorbesc sau nu cei doi artiști? În ultimul an au existat mai multe zvonuri.
18.09.2022 | 22:20
Zannidache adevarul despre relatia cu Alex Velea Sa indepartat de cel care la descoperit Suntem doua persoane complexe
Zannidache a spus adevărul despre relația cu Alex Velea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultimul an, în spațiul public s-au vehiculat de mai multe ori zvonurile conform cărora Alex Velea și Zannidache, „copilul său de suflet”, nu și-ar mai vorbi. Fostul concurent de la Survivor a explicat, recent, care este relația dintre el și artist.

Adevărul din spatele relației lui Zannidache cu Alex Velea. Își mai vorbesc sau nu?

Zannidache a fost „adoptat” în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul l-a luat sub aripa sa pe câștigătorul de la Survivor România și l-a ajutat să-și facă un nume în lumea muzicii.

ADVERTISEMENT

Totuși, în ultimul an s-a vehiculat în spațiul public, fie presă sau social media, faptul că relația dintre ei s-ar fi răcit și chiar că au ajuns să nu-și mai vorbească.

Prezent zilele trecute la un eveniment monden, Zanni a oferit un interviu în care a explicat cum stă, în realitate, situația între el și viitorul soț al Antoniei.

ADVERTISEMENT

Tânărul a dezvăluit că el și artistul se înțeleg foarte bine și că nu se pune problema unei rupturi între ei. Totuși, susține că încă sunt în etapa de cunoaștere și că Alex Velea este încă surprins de reușitele sale.

„Sunt foarte apropiat de Alex Velea, normal! Relația dintre mine și Alex Velea este una foarte bună. Încă ne cunoaștem să zic așa.

ADVERTISEMENT

Atât eu cât și el suntem două persoane complexe încât îl surprind și eu pentru că particip și câștig toate competițiile pe care le întâlnesc”, a dezvăluit Zannidache pentru Click. 

Alex Velea declara că are planuri mari pentru Zanni

La sfârșitul anului 2021, sătul de speculații, Alex Velea a dezmințit prin intermediul unui videoclip publicat pe TikTok faptul că nu a renunțat la prietenia lui cu Zanni.

ADVERTISEMENT

Din contră, cântărețul a afirmat că tânărul a trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care a preferat să petreacă puțin timp singur, dar că au planuri mari împreună.

„Am reînceput treaba în studio, în această săptămână o să filmăm și revelionul de la Antena 1. De la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie nu a existat nicio ceartă, nu mai credeți toate mizeriile”, spune la vremea respectivă viitorul soț al Antoniei.

ADVERTISEMENT