Life

S-a rupt prietenia dintre Zannidache și Alex Velea? Cine se ocupă acum de trapper. Detaliul observat de toți pe Instagram

Prietenia dintre Zannidache și Alex Velea pare să fie pe muchie de cuțit, dacă nu chiar s-a rupt de tot. Apar tot mai multe semnale care indică această separare.
27.11.2021 | 11:19
Sa rupt prietenia dintre Zannidache si Alex Velea Cine se ocupa acum de trapper Detaliul observat de toti pe Instagram
Zannidache și Alex Velea ar fi rupt colaborarea muzicală. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Zannidache a lipsit o perioadă din social media, timp în care artistul susține că a avut niște gânduri mai sumbre, trecând printr-un soi de depresie. Adevărul absenței lui din centrul atenției s-ar putea să fie relația de prietenie pe care o are cu Alex Velea.

Fanii au remarcat câteva lucruri ciudate în ultima perioadă, mai ales după ce Zanni a revenit în mediul online. În primul rând, Alex Velea nu îl mai urmărește pe Instagram, iar pe pagina Golden Boy Society, Zannidache nu mai figurează.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Zanni evită să îi pomenească numele omului care l-a descoperit, iar în ultimele sale apariții, fie că vorbim de Youtube sau Instagram, trapperul evită să dea detalii despre viitorul carierei sale muzicale.

Zannidache și Alex Velea nu mai sunt prieteni? Trapperul și-a schimbat managerul și nu mai este urmărit de partenerul Antoniei pe Instagram

Cea mai clară dovadă că Zanni nu mai este băiatul de suflet al lui Velea ar fi faptul că învingătorul Survivor România și-a schimbat și managerul!

ADVERTISEMENT

De băieții lui Velea, și chiar de soțul Antoniei însuși, se ocupă de ceva vreme managerul Cătălin Rotaru. El este și impresarul care lucrează cu alți artiști precum Theo Rose sau Jean de la Craiova.

Cătălin nu îl mai manageriază pe Zannidache, iar asta a dezvăluit-o chiar trapperul pe contul oficial de Instagram. Până acum câteva zile, Zanni nu avea trecut pe nimeni la persoană de contact.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat recent de câștigătorul Survivor România naște suspiciuni

Și-a updatat profilul, iar acum de el se ocupă un tip pe nume Tommy. Nu mai spunem de faptul că fostul concurent de la Survivor România și-a schimbat până și descrierea de pe Instagram. Acesta se autodefinește „om de știință”, iar până de curând se mândrea că făcea parte din gașca Golden Boy a lui Alex Velea.

„Vă pup. Am primit niște propuneri pentru următoarea perioadăă.. nu vă zic încă nimic pentru că nu e încă sigur. Ne vom bucura maxim dacă se va întâmpla. Va mulțumesc că sunteți încă aici (cine mai este).

ADVERTISEMENT

Eu sunt bine, mi-am revenit, am precizat în vlogul meu ce am avut, starea mea nasoală. Mi-am revenit. A durat ceva și a fost din ce în ce mai rău. Aș vrea uneori să existe un buton pe care să-l apăs de fiecare dată când vreau să scap de stările astea, dar nu există.

Nici sfaturile nu mă ajută să trec peste și nimic altceva.. uneori sunt cel mai mare dușman al meu. Singur trebuie să mă conving de anumite chestii”, a scris Zannidache de curând pe Facebook, întărind speculațiile rupturii prieteniei cu Velea.

ADVERTISEMENT