Life

Zannidache, de partea lui Blaze în conflictul cu faimoșii de la Survivor România: „Mi se pare un băiat foarte bun”

Zannidache i-a luat partea lui Blaze în conflictul pe care acesta l-a avut cu Faimoșii de la Survivor România, acesta fiind la un pas de bătaie cu cei din echipa roșie.
19.01.2022 | 12:24
Zannidache de partea lui Blaze in conflictul cu faimosii de la Survivor Romania Mi se pare un baiat foarte bun
Zannidache a comentat conflictul lui Blaze cu Faimoșii de la Survivor România: Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Zannidache, câștigătorul sezonului 2 Survivor România, consideră exagerată atitudinea Faimoșilor vizavi de cuvintele pe care Blaze le-a scăpat după ce a câștigat proba de forță alături de Ștefania Ștefan.

Trapperul a făcut o paralelă cu ediția lui, spunând că și lui i s-a întâmplat să i se pună în cârcă anumite cuvinte ori să fie veșnic interpretate atunci când adversarii pierdeau.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu s-a putut abține și a spus că Blaze nu a fost rău intenționat atunci când a scăpat un „F**k”, imediat după câștigarea meciului.

Zannidache, de partea lui Blaze de la Survivor România

Zanni spune că strategia de a juca psihic anumiți concurenți, care câștigă, a fost adoptată și în sezonul lui. În emisiunea pe care o prezintă pe canalul VOYO, Zanni a explicat de ce consideră că Blaze nu ar trebui atât de tare blamat pentru ieșirea sa.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintește sentimentul că tot ce zic se va folosi împotriva mea. E un joc destul de periculos, unde s-au rupt și mâini și picioare.

Crește adrenalina în tine și-ți mai scapă o p**ă, o… știi? Entuziasmul că a câștigat omul proba, o fi zis băga-mi-aș, scoate-mi-aș…  Îți dai seama că omul s-a bucurat că a câștigat.

ADVERTISEMENT

Dacă pierzi pe plan sportiv, oamenii te vor ataca pe social. Eu uneori chiar nu ziceam nimic, dar inventau și născoceau să mă facă pe plan special. Aici, Blaze mi se pare un băiat foarte bun. Am părerea mea. Mie îmi place de Blaze”, a declarat Zannidache la Survivor Extrashow, pe VOYO.

„Faimoșii se cam ard între ei”

Invitată în emisiune, și Roxana Vancea a ținut să fie de aceeași părere, căci și ea, la Exatlon, s-a confruntat cu astfel de situații tensionate.

ADVERTISEMENT

„Și eu la un moment dat am spus înjurături pe care nici nu știam că le știu. Orice zice oricine ți se pare că e despre tine. Acolo totul se ia personal”, a spus Roxana Vancea.

Zannidache a aruncat apoi o săgeată la adresa Faimoșilor, care au intrat în conflicte după numai 24 de ore. „Au descoperit focul Faimoșii. Se cam ard între ei”, a spus Zanni.

Câștigătorul Survivor România a mai zis că i se pare mult prea devreme tot scandalul care are loc în actuala ediție. Nu se aștepta ca Faimoșii să intre în divergențe după numai câteva ore petrecute în Dominicană.

ADVERTISEMENT