Life

Zannidache, confesiuni neașteptate despre viața lui. Câștigătorul Survivor România a avut o aventură cu o fană

Zannidache a recunoscut cele mai inedite lucruri pe care le-a făcut într-un filmuleț postat pe Youtube.
26.10.2021 | 13:44
Zannidache confesiuni neasteptate despre viata lui Castigatorul Survivor Romania a avut o aventura cu o fana
ADVERTISEMENT

Zannidache a răspuns cu „am”-„n-am” câtorva dintre întrebările primite de la fanii de pe Instagram, într-un videoclip postat pe pagina sade Youtube.

Câștigătorul Survivor România a recunoscut, lipsit de inhibiții, o serie de lucruri pe care oamenii nu le bănuiau despre el.

ADVERTISEMENT

Trapperul a spus, printre altele, că a fost nevoit la un moment dat să fure din magazin, atunci când se lupta cu foamea. De asemenea, a furat mâncare și când a fost concurent în show-ul filmat în Republica Dominicană.

Zannidache, aventură cu o fană

Zanni a făcut câteva confesiuni și despre viața sa intimă. Tânărul a recunoscut că a făcut nebunii pe insulă, la Survivor, însă nu a mers până la capăt. Băiatul a recunoscut că a apelat la ”lucru manual” în timp ce era concurent în reality-show, fiind atras de mai multe fete.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai neașteptată confesiune a cântărețului a fost legată de una dintre aventurile sale. Zannidache a recunoscut că a avut la un moment dat o aventură cu o fană, fără să dea prea multe detalii.

Întrebat dacă a consumat vreodată droguri, băiatul a spus că nu. De asemenea, nu a apelat niciodată la serviciile unei prostituate.

ADVERTISEMENT

Filmulețul publicat de Zanni pe Youtube, în care apare alături de trei dintre colegii de la Golden Boy Society, a strâns 7.000 de vizualizări în câteva ore.

Fanii nu s-au putut abține și au sărit cu comentariile, mai ales că Zanni a spus câteva lucruri în premieră despre el.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor România, idolul tinerilor

„Prietenii buni se întâlnesc în pandemie! Va stă bine împreună la diferite jocuri amuzante! Felicitări, băieți!; Ce v-ați înghesuit pe canapea. Sărăcuta, era așa de tânără;

Mă bucur că ați fost sinceri, băieți. Îmi sunteți foarte dragi; Tare îmi doresc să te văd din nou la TV. Nu vreau să te văd chinuindu-te ca la Survivor”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la vlogul lui Zanni.

Zannidache postează destul de des vloguri pe pagina sa de Youtube, acolo unde răspunde celor mai nebune provocări, de dragul fanilor.

Cântărețul a devenit extrem de popular în urma participării la Survivor România, concurs pe care l-a și câștigat. După victoria din Dominicană, Zanni s-a reapucat de muzică, iar piesele sale au bubuit în trendingul de pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT