Life

Zannidache de la Survivor România, confesiuni neașteptate despre mama lui biologică: „Poate o să o caut și o s-o ajut”

Zannidache de la Survivor România și-a deschis sufletul la Teo Show, unde a vorbit despre femeia care l-a crescut, dar și despre mama lui biologică.
22.07.2021 | 16:48
Zannidache de la Survivor Romania confesiuni neasteptate despre mama lui biologica Poate o sa o caut si o so ajut
ADVERTISEMENT

Zannidache, câștigătorul Survivor România, a vorbit fără menajamente despre cele mai dificile momente din viața lui. Trapperul a povestit cum a devenit bărbatul dur în aparență și a făcut o confesiune neașteptată despre mama lui biologică.

Cântărețul și-a deschis sufletul în fața lui Teo Trandafir, căreia i-a povestit că în copilărie era foarte rebel și ținut din scurt. S-a certat cu mama Teo, asistenta maternală care a avut grijă de el, dar au reluat legătura după ce i-a dovedit că nu a ajuns un terchea-berchea așa cum credea ea.

ADVERTISEMENT

Zanni a spus că a suferit multe bătăli prin orfelinate și că s-a simțit mereu neiubit. Când a avut grijă asistenta maternală de el, acesta a fost mereu în concurență cu ceilalți 7 copii pe care respectiva doamnă îi avea în îngrijire.

Zannidache de la Survivor România, confesiuni sincere despre copilăria și adolescența lui

Zanni a mărturisit și una dintre cele mai mari decepții în dragoste. Băiatul a mărturisit că la vârsta de 17 ani, când a fost dată afară din căminul de nefamiliști, era foarte îndrăgostit de o fată.

ADVERTISEMENT

Iubirea nu era împărtășită de acea fată, iar suferința din dragoste a durat 3 ani. Din acel moment, Zanni a devenit ceva mai reticent în privința relațiilor amoroase.

Cu toate acestea, artistul susține că își dorește o femeie alături și că pe viitor i-ar plăcea să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Cel mai sensibil subiecte atins în interviul de la Kanal D a fost despre mama lui biologică. Zannidache a declarat că a cunoscut-o și chiar s-au văzut de câteva ori, însă nu crede că seamănă cu ea.

I-ar plăcea să vadă cum arată tatăl său, în schimb. Deși relația cu mama lui adevărată nu este una apropiată, Zanni a luat-o prin surprindere pe Teo, dar și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus că nu îi poartă ranchiună și că dacă se pune pe picioarele lui, ar fi dispus chiar să o ajute.

„Poate o să o caut să o ajut eu pe ea când o să mă realizez”, a spus Zanni.

zannidache
Zannidache de la Survivor România, dispus să o ajute în viitor pe mama lui biologică. Foto: captură Kanal D

Ce experiență neplăcută l-a maturizat

Cât despre relația cu cea căreia i-a spus mamă, Zanni a dezvăluit cum a decurs relația dintre cei doi și ce l-a deranjat când era în îngrijirea ei.

„Eu mă certam foarte rău cu ea. Eram foarte rebel de pe la 10, 11 ani. Nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte. Eram 7 copii acolo în casă.

Lua deciziile fără să simtă prea mult. Când am ajuns acolo era o competiție într-o toți în casa aia, care e iubit de mama, care face mai multă curățenie. Care făcea mai multă curățenie, avea voie mai mult la calculator.

Îmi punea bariere. Nu aveam voie cu prietenii de ziua mea în casă. Prea multe reguli, zici că eram la pușcărie. Mă înțelegeam mai  bine cu părinții colegilor de la școală. 

După ce m-a dat afară a zis că nu mai vrea să mă vadă niciodată, la 14 ani. M-am dus la blocurile astea care aparțineau de stat. Venea la mine apoi la 2-3 luni. Când a văzut că mă apucam de frizerie… Toți îmi spuneau că o să ajung pușcăriaș. Când a văzut că m-am ținut de treabă, am trecut peste. 

La căminul de nefamiliști eram și mai nebun. Îmi luau tot, numai sancțiuni. Fugeam pe la mare, fugeam de acasă. 

De la 17 ani de când m-au dat afară de la apartamentele alea m-am maturizat”, a mărturisit Zanni la Teo Show.

Zanni a mai spus că din cauza dificultăților cu care a crescut nu este capabil să se bucure de lucrurile bune din viața lui. Când a câștigat competiția Survivor România, acesta nu a știut cum să reacționeze, motiv pentru care mulți spun că a fost arogant.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT