Life

Zannidache de la Survivor România se gândește la o altă fată din concurs: „Aș colinda-o”

Zannidache de la Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere. A pus ochii pe o altă fată tot din competiția pe care a câștigat-o.
20.07.2021 | 16:49
Zannidache de la Survivor Romania se gandeste la o alta fata din concurs As colindao
Zannidache, câștigătorul Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache de la Survivor România i-a surprins pe toți cu noile sale declarații. Câștigătorul reality-show-ului de la Kanal D a vorbit despre cele mai picante situații pe care le-a trăit în Republica Dominicană.

Trapperul a vorbit despre fetele de la Survivor. Nu a evitat nicio întrebare, iar unele dintre întrebări au fost destul de indiscrete.

ADVERTISEMENT

În timp ce toată lumea se aștepta ca artistul să spună că și-ar fi dorit ceva mai mult cu Ana Porgras, acesta a oferit un nume cu totul neașteptat.

Zannidache de la Survivor România a pus ochii pe Marilena Cuciurean

Zanni a dezvăluit la Teo Show că fata cu care și-ar dori să aibă o relație de prietenie cu beneficii este războinica Marilena Cuciurean.

ADVERTISEMENT

4 dintre băieții de la Survivor România au recunoscut că le-au admirat pe fete și din alte puncte de vedere decât cele sportive. Marius, Zanni, Ștefan și Starlin au recunocut că s-au uitat la posterioarele concurentelor.

Ștefan a fost singurul care a spus că nu s-a uitat la posteriorul vreunei fete. Fotbalistul a recunoscut, în chimb,. că le-a admirat decolteele.

ADVERTISEMENT

Cea mai surprinzătoare declarație a venit din partea lui Zannidache. Câștigătorul Survivor România a spus că a pus ochii pe Marilena, iar la un moment dat a avut anumite intenții cu Adelina, cu care s-a și pupat în junglă, însă nu a vrut să continue nimic cu ea.

„Mă uitam la posteriorul Marilenei. Mă înecam acolo. Mă uitam la Ana, la Sindy. Eu le întrebam: eu vreau, tu vrei?”, a declarat Zanni la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Trapperul spune că nu și-a luat gândurile de la blondina din echipa războinicilor: „Aș colinda-o pe Marilena”.

zannidache survivor românia
Zannidache, Marius, Ștefan și Starlin de la Survivor România, inivtați la Teo Show

S-a uitat și la posteriorul Elenei Marin

Una dintre fetele căreia Zanni i-a admirat trupul în costum de baie în Dominicană a fost chiar rivala lui, Elena Marin. Băiatul a spus că la un moment dat a pus chiar ambele mâini pe fundul ei. S-a întâmplat ajutând-o să scape de nămolul de pe posterior în urma unei probe.

Marilena Cuciurean, tânăra războinică pe care Zannidache a pus ochii. Foto: Instagram

Cântărețul a mărturisit că i-a spus Elenei la un moment dat că îi stătea mai bine după ce s-a îngrășat puțin. Zanni a mai spus că prima fată căreia i-a făcut avansuri a fost Roxana Ghiță.

Roșcata părea dispusă să aibă ceva cu el. Tânărul a spus că și-a luat gândul de la ea în momentul în care a văzut că tatona terenul și cu alți băieți.

 

ADVERTISEMENT