Life

Zannidache, dezvăluiri despre familia biologică: „Mama mea nu e normală”. A fost contactat de doi verișori după Survivor România

Zanni a făcut mărturisiri neștiute despre părinții săi biologici. Câștigătorul Survivor România a fost contactat de rude.
19.06.2024 | 14:23
Zannidache dezvaluiri despre familia biologica Mama mea nu e normala A fost contactat de doi verisori dupa Survivor Romania
Zanni, dezvăluiri neștiute despre mama sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni a vorbit despre mama sa biologică. Câștigătorul Survivor România All Stars a fost abandonat atunci când avea patru ani și a dus o viață grea prin orfelinate, ceea ce i-a cauzat numeroase suferințe.

Ce știe Zanni de la Survivor România despre mama sa biologică

Zanni a devenit cunoscut după ce a participat pentru prima dată la Survivor România, iar recent a câștigat și sezonul All Stars al emisiunii. Toată lumea știe că tânărul nu a avut deloc o viață ușoară.

ADVERTISEMENT

A fost abandonat de mamă când avea patru ani și chinuit prin orfelinate, unde a îndurat bătăi și multe alte suferințe. Invitat în podcastul lui Bursucu, Zanni a povestit mai multe detalii pe care le știe despre femeia care i-a dat viață.

Îi este mai ușor să o numească mamă pe Teo, asistenta maternală care a avut grijă de el și l-a educat. „Pe mama mea am văzut-o de 2/3 ori în viaţă. Pe tatăl meu nu l-am văzut niciodată și nu știu dacă el știe ceva despre existența mea. Nici nu am vrut să sap sau să aflu, pentru că mama mea are probleme. Îmi e și ciudat să-i zic mama.

ADVERTISEMENT

Mama mea este mama Teo. Mama mea biologică are probleme. Nu este normală. Pe ea o cheamă Venus. Suntem din Grecia. Eu sunt Zannidache, iar ea Venus”, a mărturisit Zanni.

Nu știe nimic despre tatăl lui

Dacă despre mama sa mai cunoaște câteva detalii, despre tată, Zanni nu știe nimic despre tată lui. Nu are habar dacă trăiește sau nu, dar recunoaște că ar fi dispus să-l cunoască dacă acest lucru ar fi posibil.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce m-au părăsit. Nu pot avea o comunicare cu ea (n.r. mama sa). Când vorbesc, ea prima oară procesează întrebarea, stă și se gândește, după care îmi dă un răspuns. Cred că tata mai există, este posibil, dar nu m-am interesat. Există mai multe goluri în sufletul meu referitor la părinții mei.

Nici nu știu ce să zic când vorbesc despre asta. Dacă ar veni acum un om care ar intra pe uşă și ar spune că e tata, eu nu aș reacționa nicicum. Aş vrea să-l cunosc, nu sunt în direcţia să spun că urăsc. Și pe mama, dacă era normală la cap și dacă era o femeie cu care puteam discuta, da, clar, eram deschis să mă cunosc pe mine, să cunosc motivele pentru care am fost părăsit”, a spus Zanni., a completat Zanni.

ADVERTISEMENT

Zanni a fost contactat după Survivor

Pe de altă parte, Zanni a fost contactat după Survivor România de o femeie și un bărbat care s-au prezentat drept verișorii lui. Aceștia i-au oferit mai multe detalii despre arborele său genealogic.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink