Life

Zannidache i-a emoționat pe fani! Câștigătorul Survivor România nu mai locuiește singur. Ce companie are acum

Zannidache le-a topit inimile fanilor cu cele mai noi imagini pe care acesta le-a postat pe Instagram. Câștigătorul Survivor România are noi responsabilități.
16.10.2021 | 12:24
Zannidache ia emotionat pe fani Castigatorul Survivor Romania nu mai locuieste singur Ce companie are acum
Zannidache, câștigător Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache, câștigătorul Survivor România, are parte de companie de acum. Trapperul nu mai locuiește singur, ci împreună cu două pisicuțe pe care le-a prezentat de curând fanilor săi de pe Instagram.

Cântărețul apare extrem de emoționat în imaginile cu micile necuvântătoare și fericit în același timp. Băiatul de suflet al lui Velea și-a luat responsabilități noi și își dorește ca o parte a timpului său liber, atât cât este, să îl dedice felinelor.

ADVERTISEMENT

Internauții au înroșit butonul de like și au comentat imaginile în care Zanni apare alături de mascotele sale.

Zannidache de la Survivor România are două pisici

„Hau bau miau”, este mesajul scurt pe care Zanni l-a scris în dreptul fotografiilor cu pisicuțele sale.

ADVERTISEMENT

„Ce trist este cel tigruț. Ține-l și pe el lângă tine; Băi, deci mor! Sunteți prea drăguți toți trei; Ce frumoase sunt; Ce bine îți stă cu ele; Tu într-o variantă mai sensibilă”, sunt câteva dintre comentariile scrise de urmăritorii artistului pe Instagram.

Pozele pe care le-a urcat trapperul în mediul online au peste 20.000 de aprecieri și cu siguranță numărul acestora va crește de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe vedete aleg să aibă animale de companie, iar pisicile cuceresc pe toată lumea! Și vloggerul Selly și-a luat atribuțiile în serios în acest sens.

Imaginea cu care Zannidache i-a topit pe fanii de pe Instagram

Animalele de companie ale vedetelor cuceresc internetul

Băiatul de la 5Gang are mai multe pisicuțe pe care le-a prezentat fanilor. Selly postează tot mai des videoclipuri și poze cu micile feline, reușind să le topească inimile tuturor de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Un alt personaj cunoscut care se bucură de prezența unei pisici este Florin Ristei. Matinalul de la Antena 1 are un motănel cu care apare des. Prezentatorul s-a afișat cu el la un moment dat și în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” unde a vorbit despre relația specială pe care o are cu animalul.

Nu doar pisicile vedetelor au cucerit publicul. Cel mai celebru animal de companie din showbiz este buldogul francez al lui Dorian Popa.

Cheluțu a devenit vedetă în toată regula, având și câteva melodii lansate împreună cu tăticul său. Câinele lui Popa are deja fanii săi, iar artistul este întrebat de multe ori mai mult de patrupedul său decât despre proiectele sale de zi cu zi.

ADVERTISEMENT