Life

Zannidache, primele declarații după ce a devenit câștigătorul Survivor România! Ce face cu cei 50.000 de euro

Zannidache este câștigătorul Survivor România! Faimosul a făcut primele declarații după ce a devenit campionul acestui sezon.
11.07.2021 | 01:43
Zannidache primele declaratii dupa ce a devenit castigatorul Survivor Romania Ce face cu cei 50000 de euro
Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Zannidache este marele câștigător al competiției Survivor România 2021! Trapperul a fost cel mai votat în marea finală din 10 iulie și a făcut câteva declarații.

Concurentul a spus că a avut emoții mai mari pentru felul în care va gestiona momentul în care a fost anunțat drept câștigător decât faptul că el ar putea fi campionul.

ADVERTISEMENT

Zanni a spus pe canalul de Youtube The Exclusive că știa că avea foarte mulți susținători, dar cu toate acestea s-a bucurat enorm.

Zannidache, primele declarații după ce a devenit câștigătorul Survivor România

Faimosul care a intrat în posesia sumei de 250.000 de lei (50.000 de euro) a dezvăluit și ce va face cu banii. Își dorește să își achiziționeze un apartament pentru a nu mai sta la cămin.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor România a mărturisit și care este filosofia lui de viață, cea cu care a reușit să răzbească până acum. Concurentul a spus că niciodată nu a fost exagerat de pozitiv, ci mai degrabă realist. A pus mereu răul în față pentru a se putea bucura de lucrurile bune.

„Miros a urs. Cum să mă simt? E foarte greu trofeul. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Au fost emoții de bucurie. Nu știam cum să îmi arăt recunoștința”, a mărturisit Zannidache după ce a obținut trofeul Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Pun mai întâi răul în față, mă pregătesc de furtună, dacă vine furtuna eram pregătit, dacă vine soarele e mai ușor. E important nu neapărat să rămâi pozitiv, ci să rămâi bine, ce e bine vine oricum”, a continuat Zannidache.

Ana Porgras: „Ai luptat ca un adevărat campion”

Ana Porgras nu s-a putut abține și l-a îmbrățișat pe Zanni, moment care a fost aplaudat la unison de toți cei prezenți în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT
ana porgras
Ana Porgras și Zanni, moment tandru în finala Survivor România. Foto: Youtube

Ana i-a spus lui Zanni că se vede prin el ca atunci când a câștigat medaliile de la Olimpiade, iar Zanni i-a răspuns că exagerează. Fosta gimnastă l-a luat în brațe apoi și i-a spus că merita să câștige.

„Ai luptat ca un adevărat campion”, i-a transmis Ana Porgras lui Zannidache.

Zanni a avut cuvinte de laudă de spus la adresa rivalului său din marea finală, Andrei Dascălu. Faimosul a declarat că este mândru că a putut concura cu un sportiv atât de bun precum el.

ADVERTISEMENT