ADVERTISEMENT
Life

Zannidache, Sebi și Raluca Dumitru, prinși în fapt la Survivor România! O fostă concurentă i-a dat de gol

Autor: Dan Suta | 14.05.2021 | 11:16
Zannidache, Sebi și Raluca Dumitru, prinși în fapt la Survivor România! O fostă concurentă i-a dat de gol
Zannidache, Raluca Dumitru și Sebi, cel mai nou grupuleț format la Survivor România. Foto: Instagram

Zannidache, Sebi și Raluca Dumitru de la Survivor România au fost prinși în fapt de Irisha, concurentă care a părăsit competiția filmată în Republica Dominicană pe data de 9 mai.

ADVERTISEMENT

Irina Ceban a făcut o serie de noi dezvăluiri despre ce se întâmplă de fapt în camp, reușind să scoată la iveală anumite lucruri pe care telespectatorii nu le văd la televizor.

După cum se știe, relația dintre Irisha și cei doi băieți, Zannidache și Sebastian Chitoșcă, nu a fost una tocmai bună, cei trei intrând des în conflicte verbale acuzându-se reciproc de una și de alta.

Zannidache, Sebi și Raluca Dumitru de la Survivor România, devoalați de Irisha

Profitând de faptul că a fost eliminată, iar acum poate să vorbească liber despre ei, Irisha a spus câteva lucruri pe care cei de acasă nu le știau despre ce se întâmplă în competiție.

ADVERTISEMENT

„Zanni și Sebastian primeau mâncare de la Raluca”, este dezvăluirea făcută de Irisha de la Survivor România, invitată în emisiunea Ștafeta mixtă de pe canalul Wownews de pe Youtube.

În dialogul pe care faimoasa l-a purtat cu Alex Nedelcu pe platforma video, aceasta a încercat să explice comportamentele celor doi băieți, ajungând la aceeași concluzie cu fostul concurent de la Exatlon: teama de a pierde premiul îi poate determina să acționeze într-un mod neplăcut, negativ.

„Zannidache se vede deja câștigător”

„Toată lumea spune că la început Zanni era un băiat calculat, nu jignea pe nimeni, nu țipa. Și răbdarea lor ajunge la saturație. Eu îi înțeleg perfect. Sunt de 4 luni și jumătate, ei au trecut prin chinurile pământului, eu am stat doar o lună.

ADVERTISEMENT

Eu am dedus că Zannidache se vede deja câștigător. (…) El mereu îmi zicea că sunt bună prin comparație, oricum o dădeai nu era bine. I-am zis că nu vreau să fiu cea mai bună.

Încerca să pună pe cine nu halea într-o lumină mai puțin pozitivă, probabil ca să strălucească el”, a declarat Irisha.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai zis că ea nu a luptat cu el și, chiar dacă avea argumente, avea nevoie de mai mult timp să demonstreze anumite lucruri.

Fosta concurentă a spus că la început Zanni i-a spus că e foarte inteligentă, ca pe parcurs, văzând că îi spune lucrurile în față, să spună că e pe altă planetă și nu se prinde de ce se întâmplă în jurul ei.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!