Life

Zannidache, show total în mijlocul străzii! Câștigătorul Survivor România s-a urcat pe o mașină și a ieșit nebunie!

Zannidache a făcut show total pe străzi! Câștigătorul Survivor România a susținut un recital cocoțat pe o mașină, în mijlocul mulțimii.
19.08.2021 | 13:22
Zannidache show total in mijlocul strazii Castigatorul Survivor Romania sa urcat pe o masina si a iesit nebunie
Zannidache, trapper și câștigător al show-ului Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache de la Survivor România și-a făcut recent intrarea la un concert din Costinești precum un star internațional! Însoțit de băieții de la Golden Boy Society, băiatul de suflet al lui Velea a făcut un spectacol de zile mari.

Turiștii și localnicii de la mare au rămas înmărmuriți când pe stradă au apărut toți băieții din trupa lui Alex Velea într-o singură mașină.

ADVERTISEMENT

Vedeta absolută a show-ului de la Costinești a fost Zannidache. Popularitatea tânărului a explodat odată cu participarea la Survivor și câștigarea concursului.

Zannidache de la Survivor România, show total la Costinești

Cu microfonul în mână și la bustul gol, altărui de Blvck Matias și ceilalți colegi, Zanni a cântat câteva din versurile melodiile sale celebre. A și dansat salutând mulțimea chiar și pe unele piese care au devenit hit ale părintelui său în muzică, Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Zanni a postat mai multe clipuri cu show-ul de pe străzile din stațiunea de pe litoral pe Instastory. Clipurile au fost făcute de fanii trapperului. În acest mod, repostând acele clipuri, cântărețul a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor săi.

După spectacolul susținut la mare, câștigătorul Survivor România a făcut poze cu fanii, iar cu unii s-a și înregistrat, căci mulți doreau să posteze filmulețe cu el pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
zannidache survivor românia
Zannidache, mai celebru ca niciodată după ce a câștigat Survivor România. Cântărețul a deflat pe mașină în mulțimea de la mare. Foto: Instastory

Trapperul e pe val. Zeci de milioane de vizualizări pe Youtube

Succesul lui Zanni este de neoprit. Artistul a lansat o melodie imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană împreună cu Alex Velea.

Piesa „Dă-mi puțin noroc” a ajuns la aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube. Este una dintre cele mai ascultate melodii în rândul tinerilor.

ADVERTISEMENT

Odată cu participarea la Survivor, Zannidache a reușit să își promoveze și celelalte melodii care erau destul de cunoscute și înainte. Trapperul mai are și alte piese bine primite de public precum „Obsesia” sau „La comanda ta”. Cele două piese au adunat nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări pe aceeași platformă video.

Chiar dacă genul său muzical este trap-ul, Zanni a colaborat până acum cu mai mulți maneliști de succes precum Bogdan de la Ploiești sau George Talent. De altfel, mentorul său, Alex Velea, și-a făcut un scop din a combina muzica trap cu manelele. În acest fel a apărut pe piață un nou gen muzical, trapaneaua.

 

 

 

ADVERTISEMENT