Life

Zannidache și-a pus viața în pericol de dragul unei provocări. Ce a făcut câștigătorul Survivor România

Zannidache se ține de șotii în mediul online. Câștigătorul Survivor România a acceptat o provocare care îi putea pune viața în pericol.
01.09.2021 | 12:50
Zannidache sia pus viata in pericol de dragul unei provocari Ce a facut castigatorul Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Zannidache vrea să demonstreze că este un supraviețuitor chiar și la două luni după Survivor România. Trapperul a postat în mediul online un clip care le-a dat ceva emoții fanilor.

Împreună cu prietenii săi de la Golden Boy Society, cântărețul s-a distrat la piscină, iar la un moment dat a acceptat o provocare ce îi putea aduce probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Zanni a stat cronometrat timp de 2 minute sub apă. Și-a ținut respirația pentru 120 de secunde, timp în care toți se întrebau dacă va rezista cu adevărat sau nu.

Zannidache, provocare ca la Survivor România: „O fi murit?”

Zanni și ceilalți băieți au intrat la apă, însă nu toți au reușit să-și mențină respirația. Black Mattias a fost primul care a renunțat, la fel și un alt băiat.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți la piscină au văzut că Zannidache nu mai dă niciun semn, moment în care s-au întrebat dacă ar fi bine să intervină sau nu.

„O fi murit? Scoateți-l de acolo”, spune cineva în timp ce Zanni se concentra asupra provocării în apă.

ADVERTISEMENT

După mai bine de 2 minute, Zanni a ieșit la suprafață teafăr și și-a continuat bălăceala în piscină cu prietenii săi.

Popularitatatea pe care Zanni a câștigat-o odată cu participarea la Survivor România l-a transformat într-unul dintre cei mai urmăriți trapperi de la noi.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Succes total pe plan muzical

Din punct de vedere muzical, Zanni continuă să fie pe val. De altfel, imediat după ce a ajuns acasă din Republica Dominicană, a scos o melodie și un clip împreună cu mentorul său, Alex Velea.

Piesa „Doamne, dă-mi puțin noroc” a fost câteva săptămâni în treding pe Youtube. La ora actuală are peste 4 milioane de vizualizări.

Zanni are melodii mult mai vizionate pe Youtube. Una dintre ele este în colaborare cu Bogdan de la Ploiești, unul dintre maneliștii momentului.

Piesa „Obsesia” a fost ascultată de peste 22 de milioane de români. Vorbim aici doar despre vizualizările de pe Youtube.

După câștigarea Survivor România, Zanni a spus că vrea să se concentreze foarte mult pe muzică, dar și să își cumpere casa lui. Tânărul artist va folosi banii pe care i-a câștigat în show-ul de la Kanal D pentru a-și cumpăra un apartament, fiind una din cele mai mari realizări la nivel personal.

 

ADVERTISEMENT