Life

Zannidache, susținut în finala Survivor România fix de cine nu se aștepta: „A venit vremea să îi dovedim că îi suntem alături”

Zannidache are parte de susținere în finala Survivor România de unde nu se aștepta! Un mesaj emoționant a apărut pe Instagram.
10.07.2021 | 22:19
Zannidache sustinut in finala Survivor Romania fix de cine nu se astepta A venit vremea sa ii dovedim ca ii suntem alaturi
ADVERTISEMENT

Zannidache are parte de un sprijin cu totul neașteptat în finala Survivor România. Trapperul care a cucerit inimile a milioane de români este susținut, chiar dacă nu s-a putut afla alături de el în Republica Dominicană, de o persoană cu care nu a avut o relație tocmai apropiată.

Nu vă ținem pe jar și vă spunem doar că nu este vorba de Elena Marin. Cea care a scris un mesaj emoționant impulsionând lumea să îl voteze a fost Simona Hapciuc!

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness cu care Zanni a intrat deseori în clinciuri a postat un mesaj care a ajuns la sufletele urmăritorilor ei.

Zannidache, susținut de Simona Hapciuc în finala Survivor România

Blondina a scris pe contul ei de Instagram cum îl vede pe Zannidache. A explicat de ce consideră că el este cel care merită să câștige competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„De la un copil uitat într-un orfelinat la un om de o inteligență ieșită din comun. Un sportiv fără limite și un artist care va fi mereu în top, Zannidache a dovedit unei țări întregi statutul de luptător și supraviețuitor.

Așa că în seara aceasta a venit vremea să îi dovedim și noi că îi suntem alături și să îi punem trofeul în mână celui care îl merită”, a scris Simona Hapciuc pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Trapperul descoperit de Alex Velea este văzut ca favorit la câștigarea Survivor România. Cu toate acestea, lupta din marea finală nu s-a prefigurat a fi una ușoară.

Simona Hapciuc, mesaj de susținere pentru Zannidache în finala Survivor România

Concursul trapperului, marcat de conflictul cu Elena Marin

Cântărețul a ajuns în finală alături de războinicii Marius Crăciun și Andrei Dascălu. Zanni s-a remarcat de-a lungul acestui sezon atât ca sportiv cât și ca personaj de televiziune.

ADVERTISEMENT

Faimosul a stârnit reacții destul de diferite în mediul online. A reușit ca prin comportamentul său în reality-show să împartă publicul în două tabere. Principala lui rivală în emisiune a fost Elena Marin, cea care a fost eliminată în prima semifinală a concursului, care a avut loc pe 8 iulie 2021.

Elena și Zanni au intrat de cele mai multe ori în cele aproape 7 luni. Artistul a acuzat-o în repetate rânduri că Elena a provocat certurile pentru a se victimiza în fața publicului, reușind astfel să fie votată de câteva ori chiar pe primul loc.

 

ADVERTISEMENT