Life

Zănoagă va fi furios după ce va vedea noile imagini cu Simina de la Puterea dragostei și Bobicioiu. Video din vila în care s-a mutat bruneta

Alex Zănoagă nu va fi tocmai încântat de cele mai noi imagini în care Bobicioiu apare alături de Simina Loica și băiețelul său, Dominic. Fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a arătat tuturor vila părinților ei.
09.08.2022 | 17:53
Zanoaga va fi furios dupa ce va vedea noile imagini cu Simina de la Puterea dragostei si Bobicioiu Video din vila in care sa mutat bruneta
Simina Loica de la Puterea dragostei, alături de Alex Bobicioiu și fiul ei, Dominic. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Simina Loica de la Puterea dragostei a prezentat vila în care s-a mutat împreună cu fiul ei, Dominic. Vedeta le-a arătat oamenilor locuința în care stă cu părinții ei, undeva la marginea Bucureștiului, iar în cadrul reportajului apărut pe Youtube și-a făcut apariția și… Alex Bobicioiu, noul ei iubit.

Bobicioiu de la Puterea dragostei, în preajma lui Dominic. În ce vilă s-a mutat Simina Loica

În ciuda faptului că Zănoagă, încă soțul Siminei în acte, a tot lansat avertismente cu privire la apropierea lui Bobi de fiul său, cerându-i chiar să nu mai vorbească despre micuțul Dominic, partenerul tinerei a ținut morțiș să apară alături de băiat.

ADVERTISEMENT

Imaginile nu îi vor pica tocmai bine lui Zănoagă, mai ales după ce Simina a vorbit despre cadourile pe care noul Alex din viața ei i le face destul de des băiețelului.
Cel mai recent este un porcușor de Guineea pe care Domi și-l dorea foarte tare. „Avem și un șoricel. I l-a cumpărat Bobi”, i-a dezvăluit Simina Loica jurnalistei Cornelia Ionescu într-un reportaj apărut pe pagina de Youtube Wownews.

„Îi zicem Survivor prietenului lui Domi (n.r.: șoricelul) pentru că e singurul care a supraviețuit”, a mai explicat Simina Loica. Bruneta a explicat apoi de ce a ales să se mute în casa părinților ei, după ce a stat o perioadă destul de lungă în chirie.

ADVERTISEMENT

Va reacționa Zănoagă la noile imagini cu fosta parteneră?

„Mai bine să stau în casa părinților mei, decât în chirie la un străin. Mă simt altfel. Știu că nu mă scoate mâine nimeni afară dacă s-a săturat de mine. Unde aș pleca având și un copil? Mi se pare mai corect”, a continuat Simina.

Se pare că părinții Siminei l-au ”adoptat” destul de repede pe Alex Bobicioiu, noul partener al fostei concurente de la Puterea dragostei, din moment ce acesta petrece destul de mult timp în vila familiei Loica.

ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă încă nu a reacționat la cele mai noi imagini cu Bobicioiu, care îl ia în brațe pe Dominic, devenit deja un membru al familiei Siminei Loica.