Life
notix pixel id

Zarug, adevărul despre cele mai grele momente de la Asia Express. Cu ce amintiri a rămas

Zarug a fost eliminat de la Asia Express, după ce a renunțat să mai facă față probelor de pe Drumul Împăraților.
22.10.2021 | 17:30
Zarug, adevărul despre cele mai grele momente de la Asia Express. Cu ce amintiri a rămas
Zarug, adevărul despre cele mai grele momente de la Asia Express. Cu ce amintiri a rămas. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 a dezvăluit care au fost cele mai grele momente pe care le-a trăit în cadrul competiției moderate de Irina Fodor, dar și cum s-a înțeles cu ceilalți participanți.

Designerul a învățat foarte multe lecții datorită show-ului Asia Express, chiar dacă au fost foarte multe zile în care și-a dorit să renunțe pentru că simțea că nu mai poate face față.

Zarug a rezistat destul de mult alături de Lorelei Bratu, mărturisind că i-a fost greu să accepte ajutorul locuitorilor din Turcia, acolo unde s-a filmat la început emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express, totul despre experiența de la Antena 1. Ce a povestit

„Cel mai greu de dus în Asia a fost să accept ajutorul necunoscuţilor, pentru că de cele mai multe ori se arătau generoși oameni care în mod clar aveau nevoi mai mari decât mine.

Indiferent cât de greu îmi era, eu cel puţin eram foarte conștient că nevoia mea era una conventională şi temporară și a trebuit să lupt mult cu sentimentul de vinovăţie. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, pentru mine, Asia Express a fost despre oameni şi lecţii de viaţă de la ei. Când am acceptat challenge-ul să intru în competiție, una dintre fricile mele cele mai mari erau legate de potenţialul de neacceptare din partea celorlalţi concurenţi.

În calitate de outsider, eu nu aveam despre celelalte echipe decât percepţia unor personaje publice şi un soi de proiecţie despre cum s-ar desfăşura ostilităţile.

ADVERTISEMENT

Şi trebuie să recunosc faptul că frica mea de judecăţile celorlalţi m-a făcut să fiu eu cel cu prejudecăţi despre ei”, a povestit Zarug despre Asia Express pentru revista viva.ro.

Fostul concurent de la Antena 1 a încercat să păstreze o relație de prietenie cu toată lumea, echipa care i-a plăcut cel mai mult fiind cea formată din Connect-R și Shift.

ADVERTISEMENT

Zarug a rămas cu amintiri foarte plăcute, asta pentru că a trecut prin totul felul de experiențe, unele pe care le-a încercat pentru prima oară.

La întoarcerea acasă, fostul participant de la „Chefi la cuțite” a avut grijă să se relaxeze și să facă o baie binemeritată în cadă. Din păcate, eliminarea l-a făcut să și plângă timp de 2 zile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri