Life

Zarug, apariția cu care a șocat. Cum s-a afișat la Chefi la Cuțite de la Antena 1

Zarug se numără printre concurenții de la Asia Express 4, dar este cunoscut și pentru apariția în altă emisiune de la Antena 1.
18.09.2021 | 21:07
Zarug aparitia cu care a socat Cum sa afisat la Chefi la Cutite de la Antena 1
Zarug, apariția cu care a șocat. La ce emisiune celebră a mai participat până la Asia Express 4. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Participantul de pe Drumul Împăraților, pe numele său complet Mihai Dan Zarug, a șocat atunci când a intrat în platoul show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

De profesie designer vestimentar, Zarug nu a venit oricum în fața celor trei chefi, ci cu o ținută care i-a impresionat. Și nu doar hainele, ci și vocea sa inconfundabilă.

ADVERTISEMENT

Papu, așa cum mai este cunoscut concurentul de la Asia Express 4, a venit pe tocuri la „Chefi la cuțite”, făcând câteva precizând despre încălțările din picioare.

Zarug, ținută comentată de jurații de la Chefi la cuțite

„E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Astea sunt ghete, sunt niște încălțări care se cheamă tabi. Am degetele despărțite, unul singur este într-o parte, iar restul sunt în partea cealaltă. 

ADVERTISEMENT

Am și șosetă exact ca încălțămintea, despicată ca la porcine. Sunt super comode, se cheamă exercițiu. Îmi dau echilibru și mi-am zis eu să fiu 2 pe 2. Îmi lipseau câțiva centimetri. 

Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Nu am poșetă astăzi, nu îmi plac poșetele…”, a spus Zarug în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Momentul memorabil nu va fi uitat prea curând de cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, care au rămas impresionați de creatorul de modă.

Zarug, de la actorie la designer vestimentar. Ce pasiuni are

Concurentul de la Antena 1 lucrează de ani buni ca designer vestimentar, deși în trecut și-a încercat norocul și în muzică. I-ar fi plăcut să dea la actorie, dar părinții săi nu au fost de acord.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă a făcut Facultatea de Drept și chiar a profesat timp de 2 ani în calitate de jurist. Excentric și cu o apariție uimitoare, bărbatul face acum ceea ce simte.

Primul său brand legat de haine a fost dedicat bărbaților, însă ulterior a renunțat și s-a axat pe crearea ținutelor pentru femei.

În prezent, Zarug poate fi urmărit în show-ul „Asia Express”, unde face echipă bună cu Lorelei Bratu, un model extrem de apreciat pentru formele sale robuste.

ADVERTISEMENT