Life

Zarug, concurent la Te cunosc de undeva: “Nu mi-e teamă de epilat, de lentilele de contact. Travesti-ul mă distrează!”

Zarug de la Asia Express a acceptat o nouă provocare la Antena 1. Cunoscutul designer vestimentar nu este străin de aparițiile TV, dovadă că va fi concurent într-o altă emisiune.
07.04.2022 | 17:05
Zarug concurent la Te cunosc de undeva Nu mie teama de epilat de lentilele de contact Travestiul ma distreaza
Zarug de la Asia Express, gata de o nouă provocare. Va fi concurent la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, pe numele său complet Mihai Dan Zarug, a anunțat că va putea fi urmărit în sezonul 17, al show-ului Te cunosc de undeva. Emisiunea se va difuza în curând pe micile ecrane.

Zarug de la Asia Express, gata de o nouă provocare. Va fi concurent la Te cunosc de undeva!

Zarug sau Papu, așa cum este alintat de persoanele apropiate, pornește la drum fără niciun fel de teamă. Fostul participant de la Asia Express face echipă de această dată cu Jazzy Jo, una dintre cele mai bune cântărețe din România.

ADVERTISEMENT

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact… travesti-ul mă distrează!

De când ne-a arătat Romică momentul căzăturii lor, pe trepte, mă gândesc serios să am grijă să nu-mi rup gâtul, coborând graţios în vreo gală!”, a spus creatorul de modă despre provocarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este singurul proiect în care apare designerul vestimentar. În afară de competiția Asia Express, vedeta a participat și la Chefi la cuțite, unde i-a amuzat pe cei trei bucătari.

Zarug și Jazzy Jo
Zarug și Jazzy Jo. Sursa foto: a1.ro

Zarug și Jazzy Jo fac echipă la Te cunosc de undeva!

La fel de nerăbdătoare legat de competiția Te cunosc de undeva este și partenera sa de scenă, Jazzy Jo, care abia așteaptă să vadă cum sunt personajele care o vor ajuta să iasă din zona de confort. Și cu siguranță, nu vor fi puține.

ADVERTISEMENT

Artista, care a concurat la emisiunea de talente X Factor, este foarte încrezătoare în forțele proprii. Vedeta abia așteaptă să vadă cum se descurcă în emisiunea moderată de Alina Pușcaș și Pepe, după plecarea lui Cosmin Seleși.

„Cred că o să îmi fie greu să mă repun pe picioare la nivel de mişcare, după atâta vreme în care am fost inactivă, aşa că îi cer clemenţă Furnicăi, coregrafa noastră, pentru că m-am ambiţionat să revin full ON! Nu mi-e teamă de penibil!

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva! e un tur de forţă pentru artişti, ştiam asta, aşa că primesc provocările cu poftă de nou şi bun! Aşteptăm ordinul de la Ruli, cu de toate: lentile de contact, proteze dentare, coregrafie si personaje trăsnite!”, a completat Jazzy Jo.

ADVERTISEMENT