Life

Zarug, reacție acidă la adresa surorilor Buble. Ce se întâmplă între cele două echipe de la Asia Express 4

Zarug, unul dintre concurenții de la Asia Express 4, pare că este în conflict cu o altă echipă, cea formată din surorile Buble, Lidia și Estera.
27.09.2021 | 10:37
Zarug reactie acida la adresa surorilor Buble Ce se intampla intre cele doua echipe de la Asia Express 4
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a avut o reacție acidă la adresa cântăreței și rudei sale, pe o rețea de socializare. Mai în glumă, mai în serios, designerul a spus ce se întâmplă între ei.

Zarug a lăsat să se înțeleagă că între el și surorile Buble mocnește un scandal, competiția de la Antena 1 făcându-i pe participanți să scoată la înaintare toate armele.

ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express, în conflict cu surorile Buble? Ce i-a făcut Lidia Buble designerului

„Se vedeau girofarurile poliției și am presupus că sunt surorile Buble ajunse în sat”, este replica lui Zarug legat de Lidia și Estera Buble.

Frumoasa blondină nu a părut deloc supărată de declarația făcută de rivalul său și chiar i-a răspuns acestuia. „BOOM”, este comentariul lăsat de cântăreață în mediul online.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Asia Express 4 nu este pentru prima oară în conflict cu cele două surori, asta după ce într-o ediție anterioară acestea au încercat să le fure mașina pe care o oprise la autostop.

„Încercarea moarte n-are, poate ne ia pe noi. E un concurs până la urmă, oricum ne-au claxonat pe noi”, a spus artista, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Lidia Buble a mărturisit că este dispusă să facă orice, numai să nu mai stea în soare, însă Zarug, a fost pe fază și imediat a trecut la atac.

„Dați-i drumu’ de aici!”, le-a spus designerul colegelor sale de competiție, care erau cât pe ce să plece cu mașina pe care o oprise pentru el și Lorelai.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu s-au încheiat aici pentru cei patru concurenți de la Asia Express 4, care au încercat să-l convingă pe șofer să renunțe la una dintre echipe în favoarea lor.

Cea care au avut de pierdut au fost Zarug și Lorelai. În felul acesta, după mai multe încercări de a face rost de mașină, Lidia și Estera Buble au plecat spre următoarea destinație.

Zarug a lăsat garda jos la Asia Express 4: ”Nu sunt competitiv”

Cu toate că este un concurs și o competiție dificilă pentru cele 9 echipe înscrise, Zarug a mărturisit că nu este genul de persoană competitivă, care să calce oamenii în picioare.

În felul acesta a lăsat garda jos, un plus pentru surorile Buble, care au demonstrat că sunt în stare să lupte pentru ce-și doresc și au ambiția necesară să ajungă în marea finală.

„La modul real este ceva ce eu nu aș putea să fac, dar nu pot nici să-i judec pentru că oamenii ăia sunt competitivi. Eu nu sunt la modul ăla de a te călca în picioare. Eu fac tot ce pot să fac, cât pot să fac”, a completat Zarug.

ADVERTISEMENT