Life

Zarug și Lorelei au câștigat imunitatea la Asia Express. Reacția fabuloasă a concurenților

Zarug și Lorelei Bratu reușesc să se impună la Asia Express 4. Cei doi concurenți sunt a doua echipă care câștigă imunitatea de pe Drumul Împăraților.
29.09.2021 | 14:45
Zarug si Lorelei au castigat imunitatea la Asia Express Reactia fabuloasa a concurentilor
ADVERTISEMENT

Șocați că au ajuns primii în fața prezentatoarei Irina Fodor, celor doi participanți de la Antena 1 nu le-a venit să creadă cât de imprevizibil poate fi concursul.

Ce-i drept, a fost o surpriză pentru toată lumea faptul că Zarug și Lorelei au câștigat imunitatea de la Asia Express 4, cei doi participanți având o reacție fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Zarug și Lorelei, surpriză uriașă la Asia Express 4. Au primit imunitate

Deși au fost ultima echipă care a plecat la proba cu cocoșul, iată că au reușit să se impună și au demonstrat că sunt asumați și corecți până la capăt.

„Încă odată am ajuns în fața Irinei, transpirate, împuțite, distruse fizic și psihic. Imunitatea a fost mare, pentru că miza merită!”, a declarat Zarug.

ADVERTISEMENT

Zarug și Lorelei sunt a doua echipă care scapă de eliminarea din cursul serii de miercuri, 29 septembrie 2021. Ei sunt în aceeași tabără cu Connect-R și Shift.

„Este incredibil concursul acesta. Cum de sus, ajungi în cap, apoi iar te ridici deasupra tuturor. De aia este senzațional concursul, pur și simplu nu am cuvinte”, a mai spus Zarug.

ADVERTISEMENT

Așadar, indiferent de culoarea diamantului ascuns în cufăr, cele două echipe de mai sus nu vor pleca acasă și vor continua competiția pe Drumul Împăraților.

3 echipe de la Asia Express 4 scapă de eliminare

De asemenea, celor două echipe care au pus mâna pe imunitate li se alătură o a treia care se va califica automat în urma voturilor.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Irina Fodor a anunțat că pentru prima oară în sezonul 4 de la Asia Express nu va fi anunțată ordinea în care au ajuns echipele la ea. Această decizie a fost luată pentru a nu influența nominalizările.

„Voturile au fost atât de diferite față de prima săptămână! Îi vedeam pe toți că își începeau discursul cu «îmi cer scuze». Și să nu uităm, ăsta e doar începutul concursului!

Toată lumea se folosește de acest context al antepenultimului pentru a scăpa de responsabilitatea votului și a nu-și atrage antipatii”, a spus prezentatoarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT