Video. Scandal straniu cu un star din NFL! La un pas să se arunce de la etaj! “Vreau să lupt pentru Iisus”

Razvan Nicolae   
in Sporturi
25/03/2018, 17:34
Video. Scandal straniu cu un star din NFL! La un pas să se arunce de la etaj! “Vreau să lupt pentru Iisus”

Zay Jones este unul dintre tinerii sportivi promiţători din Statele Unite ale Americii. Wide receiver-ul echipei Buffalo Bills este personajul principal al unui scandal straniu care a izbucnit în ultimele zile peste Ocean.

Sportivul de 22 de ani a fost filmat în timp ce alerga gol-puşcă pe holurile cşădirii în care locuieşte. Acesta se certa cu fratele său, care l-a împiedicat să sară de la etajul al 30-lea al blocului. Poliţia a ajuns prompt la locul incidentului şi l-a încătuşat pe fotbalistul american. Înainte ca ofiţerii LAPD să ajungă, Zay Jones repeta încontinuu “Vreau să lupt pentru Iisus”.

Zay Jones, salariu uriaş la Buffalo Bills

Zay Jones a fost draftat în 2017 de Buffalo Bills, echipă pentru care a debutat în NFL în septembrie. Sportivul a semnat un contract pe patru ani, moment în care a primit un bonus de trei milioane de dolari, şi are un salariu de 6,8 milioane de dolari.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×