Life

”Zboară” sau nu Ana Morodan de la Antena Stars? Contesa digitală a rupt tăcerea despre presupusele beții: „Ăsta e adevărul!”

Ana Morodan a rupt tăcerea despre presupusa sa plecare de la Antena Stars. Contesa digitală a spus ce se va întâmpla pe viitor cu reality-show-ul „REAlă”.
26.07.2022 | 08:12
Zboara sau nu Ana Morodan de la Antena Stars Contesa digitala a rupt tacerea despre presupusele betii Asta e adevarul
Ana Morodan, supranumită și Contesa Digitală. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a rupt tăcerea despre presupusul ultimatum pe care l-ar fi primit de la producătrii reality-show-ului ei, „REAlă”, difuzat pe Antena Stars, pentru că ar fi apărut la filmări în stare de ebrietate.

Ana Morodan: „Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”

Contesa digitală a făcut câteva declarații despre informațiile apărute în spațiul public săptămâna trecută, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Site-ul CANCAN.RO a scris că bloggerița ar avea zilele numărate la Antena Stars și ar fi fost avertizată de șefii postului din cauza aparițiilor sale la filmări în ipostaze mult prea euforice.

Contactată de FANATIK, Ana Morodan a lămurit misterul presupusului out de la Antena Stars. Vedeta a negat totul!

ADVERTISEMENT

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă? Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”, a declarat Ana Morodan, aflată la Amsterdam, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus”

Pe de altă parte, Ana ne-a mai spus că nu o supără astfel de zvonuri despre ea și înțelege că faima ei a venit inclusiv cu acest preț. ”Contesa digitală” a spus că știe că nu este o persoană tocmai comodă, dar de aici până la a se prezenta beată la filmări e cale lungă.

„Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta”, ne-a mai explicat Ana Morodan.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul „REAlă” este difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, la Antena Stars. Emisiunea este despre viața cunoscutei bloggerițe, aceasta filmându-se în cele mai amuzante ipostaze alături de echipa ei.

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice influencerițe de la noi. Pe lângă cariera în televiziune, vedeta este consultant de imagine și are o serie de contracte cu branduri cunoscute.

Ana Morodan a participat la Asia Express împreună cu Adi Teleșpan

Ba mai mult, aceasta a lansat de-a lungul timpului și colecții personale de genți, pantofi și bijuterii.

Ana nu este la prima apariție într-o emisiune de la Antenă. Bloggerița a făcut parte și din proiectul Asia Express, competiție unde l-a avut drept coechipier pe Adrian Teleșpan.

La ceva timp după ce Ana Morodan a participat cu Adrian la Asia Express, partenerul ei de show a declarat că nu mai vorbește cu vedeta. Cei doi s-au distanțat, potrivit afirmațiilor făcute de Teleșpan, din cauza faptului că amândoi au început să vadă viața diferit, ruptura producându-se în mod natural, firesc, fără să existe vreun scandal.

„Pe urmă ne-am separat. Sunt sigur că dacă ne vedem o să ne vorbim în continuare. Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună”, spunea Teleșpan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT