News

Zboruri Wizz Air, mutate de pe aeroportul Otopeni pe Băneasa. Lista rutelor afectate de modificare

Luna iulie vine cu schimbări majore la Wizz Air. Compania aeriană mută mai multe zboruri de pe aeroportul Otopeni pe Băneasa.
20.06.2024 | 20:42
Zboruri Wizz Air mutate de pe aeroportul Otopeni pe Baneasa Lista rutelor afectate de modificare
Zboruri Wizz Air, mutate de pe aeroportul Otopeni pe Băneasa. Sursa foto: Facebook Wizz Air
ADVERTISEMENT

Wizz Air a anunțat că din luna iulie 2024 va muta temporar mai multe zboruri de pe aeroportul „Henri Coandă”, Otopeni, pe aeroportul „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Zboruri Wizz Air, mutate de pe aeroportul Otopeni pe Băneasa

Este vorba despre zborurile de pe trei rute operate de compania low-cost maghiară spre destinații din Spania, potrivit datelor analizate de BoardingPass.

ADVERTISEMENT

Din data de 9 iulie, o parte din zborurile Wizz Air din București spre capitala Spaniei vor decola și ateriza pe aeroportul Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Astfel, în perioada 9 iulie – 23 septembrie 2024, în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, compania low-cost Wizz Air va zbura de la Băneasa spre Madrid.

ADVERTISEMENT

Tot în zilele de marți, joi și sâmbătă, compania aeriană maghiară va opera zboruri spre capitala Spaniei, Madrid, și de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

De asemenea, în perioada 20 iulie-22 septembrie 2024, Wizz Air va efectua săptămânal patru zboruri, în fiecare marți, joi, sâmbătă, duminică, de la aeroportul Băneasa spre aeroportul din orașul spaniol Malaga.

ADVERTISEMENT

În aceeași perioadă, compania aeriană va opera în fiecare zi de luni, miercuri și vineri zboruri între aeroportul Otopeni și cel din Malaga.

Exclusiv de la aeroportul Băneasa, Wizz Air va opera, în perioada 10 iulie – 23 septembrie 2024, zborurile dintre capitala României și Sevilla.

ADVERTISEMENT

De ce a făcut Wizz Air aceste schimbări

Momentan, motivul acestor mutări nu este cunoscut, însă, românii care aleg să călătorească cu Wizz Air într-una dintre destinațiile menționate mai sus își vor putea rezerva bilete de pe site-ul companiei. Acestea vor fi disponibile în perioada următoare.

La Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din Băneasa nu mai operează zboruri comerciale nicio companie aeriană, însă sunt efectuate zboruri de tip charter spre câteva destinații de vacanță preferate de români.

Aceste schimbări au fost anunțate la numai câteva zile după ce reprezentanții Wizz Air au transmis că renunță la zborurile din București către aeroportul din Glasgow Marea Britanie.

ADVERTISEMENT