Sport

Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB și s-a întors imediat în Cehia. Motivul incredibil pentru care nu a fost la antrenamente. Exclusiv

Zdenek Ondrasek este noul atacant al FCSB, iar FANATIK a aflat motivul pentru care fotbalistul s-a întors imediat în Cehia.
03.07.2021 | 11:28
Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB si sa intors imediat in Cehia Motivul incredibil pentru care nu a fost la antrenamente Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate detaliile transferului lui Zdenek Ondrasek la FCSB, după ce Gigi Becali le-a plătit 120.000 de euro celor de la Viktoria Plzen pentru această mutare. Venit în România la sfârşitul săptămânii trecut, când a şi semnat contractul, atacantul a stat puţin în ţara noastră şi s-a întors în Cehia.

Zdenek Ondrasek a revenit în Cehia după ce a semnat cu FCSB

FANATIK a aflat că Zdenek Ondrasek s-a întors imediat în Cehia după ce a semnat cu FCSB. Atacantul ceh venise la Bucureşti fără niciun bagaj, doar cu hainele de pe el, aşa că a trebuit să se întoarcă acasă pentru a-şi strânge lucrurile şi să se mute în Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Zdenek Ondrasek nu ajunsese până vineri la FCSB, astfel că a ratat toate antrenamentele din această săptămână, iar startul sezonului bate la uşă pentru formaţia lui Dinu Todoran.

FCSB începe sezonul 2021-2022 cu o deplasare la Botoşani, ca apoi să urmeze turul cu Şahtior Karagandy din UEFA Europa Conference League, programat pe Arena Naţională. Finalul lunii iulie va aduce o deplasare în Kazahstan, care va totaliza 9.000 de kilometri dus-întors.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek, însă banii nu vor ajunge în conturile Viktoriei Plzen. Formaţia cehă avea restanţe salariale în valoare de această sumă faţă de noul atacant al FCSB.

În aceste condiţii, banii plătiţi de Gigi Becali vor ajunge la Zdenek Ondrasek. Atacantul de 32 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon, însă dacă va juca în 70% din minutele viitoarei stagiuni, opţiunea de prelungire pe încă un an va fi activată automat.

ADVERTISEMENT

La FCSB, Zdenek Ondrasek va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, astfel că dacă îşi va duce la bun sfârşit contractul iniţial, atacantul ceh va încasa 120.000 de euro în sezonul 2021-2022.

Visul lui Zdenek Ondrasek. Cum îl poate ajuta transferul la FCSB

Prezentat oficial pe 28 iunie, Zdenek Ondrasek speră ca transferul la FCSB îl va ajuta să revină la naţionala Cehiei. Atacantul de 32 de ani a jucat 7 meciuri pentru selecţionata lui Jaroslav Silhavy şi a reuşit să marcheze 2 goluri.

ADVERTISEMENT

“Sunt fericit să fiu aici, Steaua (FCS – n.r.) este un club foarte cunoscut în Cehia și mă bucur că în sfârșit am ajuns aici. Nu mi-a trebuit mult să mă gândesc, decizia a fost foarte simplă, Steaua este cel mai important club din România.

Știu că este o mare presiune aici și așteptări uriașe, patronul vrea să jucăm în Liga Campionilor, și noi vrem, dar trebuie să luăm aceste lucruri pas cu pas.

Sper că acest transfer mă va ajuta să revin la echipa națională. Mereu a fost o plăcere să joc pentru echipa națională a țării mele, mereu am sperat că mă voi întoarce acolo”, a declarat Zdenek Ondrasek.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,82 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT