Sport

Zdenek Ondrasek are fizioterapeut acasă! Cine îl ajută să fie în formă maximă înainte de venirea la FCSB. Foto

Zdenek Ondrasek se pregăteşte de transferul la FCSB, iar atacantul ceh este ajutat de iubita lui, care este fizioterapeut, să fie în urmă maximă.
24.06.2021 | 16:39
Zdenek Ondrasek are fizioterapeut acasa Cine il ajuta sa fie in forma maxima inainte de venirea la FCSB Foto
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek, iar cehul va fi noul atacant la vicecampioanei României. Fotbalistul ceh are de mai mulţi ani o relaţie cu Daria Dembinska, pe care a întâlnit-o în Polonia şi este fizioterapeut.

Zdenek Ondrasek a cunoscut-o pe Daria Dembinska pe vremea când juca la Wisla Cracovia. Mai exact, conform paginii personale de Instagram a polonezei, cei doi şi-au început relaţia pe 1 ianuarie 2017.

ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek e ajutat de iubita-fizioterapeut să fie în formă maximă înainte de venirea la FCSB

Daria Dembinska şi Zdenek Ondrasek sunt de nedespărţit de când s-au cunoscut, iar iubita l-a urmat pe fotbalist la ultimele două echipe. În decembrie 2018, cei doi s-au mutat la Dallas, după ce atacantul a semnat cu formaţia din MLS.

În septembrie 2020, Ondrasek a decis să plece de la FC Dallas şi s-a transferat la Viktoria Plzen. Imediat după ce mutarea s-a perfectat, cehul a susţinut că familia a fost motivul pentru care s-a întors în ţara natală.

ADVERTISEMENT

“Familia este pe primul loc, iar când este vorba despre ea, totul merge în plan secund. A trebuit să iau o decizie rapidă şi am pus familia în faţa fotbalului. Vreau să le mulţumesc tuturor”, era mesajul lui Zdenek Ondrasek la plecarea de la FC Dallas.

Zdenek Ondrasek şi Daria Dembinska (sursă foto: Instagram)

Cum a cunoscut-o Zdenek Ondrasek pe Daria Dembinska

Într-un interviu pentru presa din Polonia, Zdenek Ondrasek a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Daria Dembinska. Richard Guzmics, fotbalist al lui Wisla Cracovia în perioada 2014-2017, a fost cel care a jucat rolul lui “Cupidon”.

ADVERTISEMENT
Zdenek Ondrasek şi Daria Dembinska (sursă foto: Instagram)

“El o ştia de mai mult timp. La scurt timp, am întâlnit-o la sauna unde lucra. A doua zi am mers din nou acolo, apoi m-am dus zilnic. A fost o nebunie, dar acum suntem împreună. Am găsit o super iubită. Înţelege tot ceea ce îi spun în engleză, dar îmi vorbeşte în poloneză.

Nu vorbesc limba voastră, dar mi-am dat seama că jumătate dintre cuvinte le aveam deja în cap după ce am întâlnit-o”, spunea Zdenek Ondrasek într-un interviu pentru presa din Polonia.

ADVERTISEMENT

Datorită relaţiei cu Daria Dembinska, presa poloneză a speculat că Zdenek Ondrasek ar putea să revină la Wisla Cracovia în această vară, însă oferta lui Gigi Becali l-a convins pe atacantul ceh.

Daria Dembinska, iubita lui Zdenek Ondrasek (sursă foto: Instagram)

O accidentare gravă l-a ţinut pe tuşă aproape tot sezonul 2017-2018

În iulie 2017, la scurt timp după startul sezonului 2017-2018, Zdenek Ondrasek a suferit o accidentare la călcâiul lui Ahile şi a stat pe tuşă aproape patru luni. Revenit pe teren în noiembrie la Wisla Cracovia, problemele cehului au reapărut după un singur meci, astfel că a fost indisponibil încă şase luni.

Zdenek Ondrasek s-a revanşat în următorul sezon, când a marcat 12 goluri în 20 de meciuri pentru Wisla Cracovia. La mijlocul stagiunii, atacantul ceh a plecat la FC Dallas şi i-a ajutat pe texani să prindă play-off-ul MLS în 2019.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT