Sport

Zdenek Ondrasek, dorit de FC U Craiova 1948. Gigi Becali a făcut anunțul: ”Trebuie să-i dau 50 de mii de euro”

Gigi Becali a anunțat că atacantul Zdenek Ondrasek va evolua la FC U Craiova. Finanțatorul roș-albaștrilor îi plătește transferul.
02.08.2021 | 12:29
Zdenek Ondrasek dorit de FC U Craiova 1948 Gigi Becali a facut anuntul Trebuie sai dau 50 de mii de euro
ADVERTISEMENT

Aventura lui Zdenek Ondrasek la FCSB este pe cale să se încheie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat că atacantul ceh este dorit de FC U Craiova și că va achita 50.000 de euro pentru ca fotbalistul să ajungă în cel mai scurt timp sub comanda lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Nu mai iau jucători străini în viața mea”

Atacantul de 32 de ani a ajuns la trupa patronată de Gigi Becali în această vară, de la Viktoria Plzen, liber de contract, și a bifat 65 de minute în tricoul roș-albastru, în campionat.

Ultimele 45 de minute le-a prins în umilința din Armenia, unde FCSB a fost eliminată din turul 2 preliminar al Conference League de Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT

Trei meciuri au fost suficiente pentru ca Gigi Becali să-și dea seama că fostul internațional ceh nu se încadrează în planurile de viitor ale vicecampioanei României. Gigi Becali a dezvăluit și în ce condiții va mai achiziționa fotbaliști străini.

Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece. Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Aventura lui Odrasek la FCSB a început prost

FANATIK a anunțat în exclusivitate detaliile transferului lui Zdenek Ondrasek la FCSB, după ce Gigi Becali le-a plătit 120.000 de euro celor de la Viktoria Plzen pentru această mutare.

ADVERTISEMENT

Aventura atacantului în România a început prost. Imediat după semnarea contractului acesta s-a întors în Cehia pentru că venise la Bucureşti fără niciun bagaj, doar cu hainele de pe el și a ratat pima săptămână de antrenamente.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek, însă banii nu au ajuns în conturile Viktoriei Plzen din cauză că formaţia cehă avea restanţe salariale în valoare de această sumă faţă de atacantul roș-albaștrilor.

Atacantul de 32 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon și are o clauză conform căreia dacă ar fi jucat în 70% din minutele actualului campionat, opțiunea de prelungire pe încă un an s-ar fi activată automat.

10.000 de euro este salariul lunar al lui Ondrasek la FCSB


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT