Sport

Zdenek Ondrasek le-a povestit foştilor colegi calvarul trăit la FCSB: ”Patronul e nebun, e o junglă acolo”

Fostul atacant al echipei FCSB, Zdenek Ondrasek, s-a destăinuit foștilor coechipieri experiența pe care a trăit-o în România. Presa din Cehia a acordat spații ample poveștii lui Ondrasek la FCSB.   
13.08.2021 | 23:32
Zdenek Ondrasek lea povestit fostilor colegi calvarul trait la FCSB Patronul e nebun e o jungla acolo
ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek a fost dat afară de FCSB după doar trei meciuri și un total de 110 minute bifate, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de la începutul lunii august.

Pentru a-i rezilia contractul scadent abia în vara lui 2022, Gigi Becali s-a văzut nevoit să-i achite nu mai puțin de patru salarii compensatorii. În total 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”E ceva extrem, n-am trăit așa ceva”

Trei meciuri au fost suficiente pentru ca Gigi Becali să-și dea seama că fostul internațional ceh nu se încadrează în planurile de viitor ale vicecampioanei.

Ultimele 45 de minute le-a prins în umilința din Armenia, unde FCSB a fost eliminată din turul 2 preliminar al Conference League de Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT

Întors în Cehia, fotbalistul le-a povestit foștilor colegi despre cum se derulează lucrurile la fostul lui club. Un fost câștigător de Liga Campionilor s-a declarat terifiat de cele auzite.

”Nu cred că am trăit așa ceva. În Franța am avut un președinte puternic, decidea transferurile și concedia antrenorii. Mergea și în vestiar. Simțeai că el e ăla care conduce clubul. 

ADVERTISEMENT

Dar în niciun caz nu făcea ca Becali. Dacă nu-i plăcea un jucător, îl punea pe lista de transferuri la următoarea perioadă de transferuri”, a declarat Vladimir Smicer, fost câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool în 2005.

”Și el a fost surprins de cum a fost tratat. A spus că e o junglă acolo. Chiar așa pare! Patronul de la FCSB e un nebun. Cred că nimănui nu i-ar plăcea să lucreze cu el. E ceva extrem, n-am trăit niciodată așa ceva”, a adăuga David Limbersky pentru O2 TV Sport Cehia.

ADVERTISEMENT

A intrat în gura patronului încă de la primul meci

Zdenek Ondrasek (32 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, liber de contract, de la Viktoria Plzen și avea contract cu FCSB până în 2022.

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în prima etapă din Liga 1. FCSB a jucat pe terenului lui FC Botoşani şi a remizat 0-0. Atacantul ceh a evoluat în partea secundă a întâlnirii, fără să aibă vreo realizare notabilă.

Imediat după acel joc Gigi Becali anunța că cehul nu va mai prinde multe minute în tricoul roș-albastru, iar ulterior i-a reziliat contractul după ce FCSB l-a achiziționat pe Ivan Mamut.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: