Sport

Zdenek Ondrasek, prezentat oficial la FCSB! Atacantul ceh și-a făcut temele: ”Știu că e presiune mare aici, patronul vrea în Liga Campionilor”

Zdenek Ondrasek, noul ”om de gol” al FCSB a revenit la București pentru vizita medicală și a fost prezentat oficial. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul cehului la FCSB.
28.06.2021 | 17:49
Zdenek Ondrasek prezentat oficial la FCSB Atacantul ceh sia facut temele Stiu ca e presiune mare aici patronul vrea in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek, iar atacantul ceh s-a alăturat, luni, lotului pregătit de Dinu Todoran și a fost prezentat în tricoul roș-albastru.

Atacantul pentru care Gigi Becali a insistat să fie transferat de FCSB, are 32 de ani și a jucat de-a lungul carierei pentru Viktoria Plzen, Ceske Budejovice, FK Caslav, Tromso, Wisla Cracovia și FC Dallas.

ADVERTISEMENT

Cât a costat și ce număr va purta la FCSB Zdenek Odrasek

Deși s-a vehiculat că Zdenek Ondrasek ar fi ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, FANATIK a aflat că Gigi Becali a plătit 150.000 de euro pentru a se face această mutare, 120.000 către Viktoria Plzen şi 30.000 alte cheltuieli.

”Bine ai venit, Zdenek Ondrasek! Vítejte, Zdeněk Ondrášek!
FCSB anunță transferul lui Zdenek Ondrasek, de la FC Viktoria Plzen.
Atacantul ceh în vârstă de 32 de ani a efectuat luni dimineață vizita medicală și a semnat contractul cu FCSB. Cel supranumit ’Cobra’ va îmbrăca tricoul cu numărul 13.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice.

A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) și FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezențe în echipa națională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri”, a anunțat oficial FCSB, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Contractul atacantului va fi pe un an, iar, dacă bifează cel puţin 70% din meciurile echipei din sezonul care stă să înceapă, înţelegerea dintre cele două părţi se prelungeşte automat cu încă un an. Salariul lui Ondrasek va fi de 10.000 de euro lunar.

Zdenek Ondrasek vrea în Liga Campionilor și din nou la naționala Cehiei

Văzut de Gigi Becali drept omul ideal pentru a întări compartimentul ofensiv, Zdenek Ondrasek a mărturisit că nu i-a fost greu să se decidă să semneze cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cehul vrea să joace în Liga Campionilor și speră că transferul la gruparea roș-albastră să-l readucă în circuitul echipei naționale a Cehiei pentru care a evoluat în 7 partide și a marcat două goluri.

”Sunt fericit să fiu aici, Steaua (FCS – n.r.) este un club foarte cunoscut în Cehia și mă bucur că în sfârșit am ajuns aici. Nu mi-a trebuit mult să mă gândesc, decizia a fost foarte simplă, Steaua este cel mai important club din România.

Știu ca era jucători foarte talentați, un grup foarte bun, asta înseamnă că va trebui să muncesc mult să mă impun în această echipă. Ca atacant am nevoie de susținerea coechipierilor, de pasele lor, iar eu voi încerca să dau cât mai multe goluri, să nu-i dezamăgesc.

Știu că este o mare presiune aici și așteptări uriașe, patronul vrea să jucăm în Liga Campionilor, și noi vrem, dar trebuie să luăm aceste lucruri pas cu pas. Sper că acest transfer mă va ajuta să revin la echipa națională. Mereu a fost o plăcere să joc pentru echipa națională a țării mele, mereu am sperat că mă voi întoarce acolo”, a declarat Zdenek Odrasek la conferința de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,75 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT