Sport

Zdenek Ondrasek a reziliat contractul cu FCSB! Mesajul de adio al cehului. Update Exclusiv

Zdenek Ondrasek și-a reziliat contractul cu FCSB. FANATIK vă spune câți bani va încasa drept „primă de despărțire”.
04.08.2021 | 15:04
Zdenek Ondrasek a reziliat contractul cu FCSB Mesajul de adio al cehului Update Exclusiv
ADVERTISEMENT
04-08-2021
12:03

Ondrasek și-a luat adio de la fanii lui FCSB

Zdenek Ondrasek a reziliat contractul cu FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și și-a luat rămas bun de la fanii vicecampioanei României prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Salutare, tuturor. Am atâtea în minte să vă spun, dar o să fiu scurt. Le mulțumesc tuturor fanilor pentru susținere, oamenilor din club și jucătorilor. Aici am întâlnit niște oameni extraordinari și vreau să le urez tot ce este mai bun. Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris Ondrasek, pe contul oficial de Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Zdeněk Ondrášek (@z.ondrasek)

Și FCSB a anunțat în mod oficial despărțirea de internaționalul ceh.

„FCSB anunță oficial rezilierea contractului cu Zdeněk Ondrášek. Atacantul ceh a semnat încetarea contractului și a fost prezent miercuri la Baza Sportivă FCSB, unde s-a despărțit de colegi și de membrii staff-ului. Clubul nostru îi urează lui Zdeněk mult succes în carieră!”, scris pe Facebook gruparea roș-albastră.

03-08-2021
17:38

Zdenek Ondrasek și-a reziliat contractul cu FCSB. A primit patru „salarii compensatorii”

Zdenek Ondrasek a ajuns la un acord în cele din urmă cu patronul Gigi Becali și și-a reziliat contractul cu FCSB. Deși atacantul ceh dorea să fie plătit încă 6 luni, până la finalul anului, iar Becali voia să-i ofere banii numai pe două, până la urmă părțile s-au înțeles pentru plata a patru „salarii compensatorii”. În traducere liberă, asta înseamnă 80.000 de euro, pentru că Ondrasek primea 20.000 de euro net pe lună.

Chiar dacă a devenit liber de contract și poate semna cu orice echipă, șansele ca cehul să ajungă la FC U Craiova 1948, așa cum s-a zvonit în ultimele zile, tind spre zero.

Zdenek Ondrasek (32 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara acestui an, liber de contract, de la Viktoria Plzen.

Acesta mai are contract până în 2022 cu formația lui Gigi Becali.

Zdenek Ondrasek reziliază azi contractul cu FCSB

FANATIK a aflat că astăzi, 3 august, Zdenek Ondrasek va rezilia contractul cu FCSB, urmând să primească în avans două salarii, adică 40.000 de euro, el având un contract lunar de 20.000 de euro. Cehul ar dori să primească banii aferenți până în iarnă, însă Gigi Becali nu este de acord și vrea să-i plătească doar două salarii compensatorii. Cel mai probabil, se va ajunge la o soluție de mijloc și cehul va încasa trei-patru salarii compensatorii.

ADVERTISEMENT

Potrivit FANATIK, Ondrasek este dorit de mai multe cluburi din Liga 1, însă atacantul ceh își dorește un salariu uriaș, de peste 10.000 de euro pe lună.

Atacantul ceh a bifat doar 113 minute pentru FCSB, în trei partide.

„Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipa nouă. Avem contracte, le respectăm. Am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că îi dă 10.000 de euro pe lună. Trebuie să-i mai dau eu 50.000 de euro ca să plece.

Nu o să mai fac, nu mai iau jucători străini în viața mea. Iau străini, doar după ce joacă la Botoșani sau Argeș, să-i văd și eu. Pe Ondrasek mi l-a adus Neaga, am avut încredere în el”, a declarat Gigi Becali, luni, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek ar putea ajunge la FC U Craiova

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Gigi Becali a anunțat că formația olteană îl dorește pe atacantul FCSB-ului, Zdenek Ondrasek.

„Nu pot să confirm încă și nici să infirm, pentru că încă nu am discutat cu el. Ondrasek este un fotbalist foarte bun, un fotbalist care a confirmat în campionatele Cehiei, Norvegiei, Americii. Și care a venit în România să sprijine o anumită echipă, FCSB. Este un fotbalist bun.

ADVERTISEMENT

N-ai citit de două zile că Gigi Becali îi dă drumul? Dacă un club îi dă drumul unui jucător, ce negocieri pot fi cu acel club? Negocieri cu Ondrasek nu avem, poate că vom avea, nu știu.

Probabil că, așa cum vor proceda toate cluburile din România, în perioada următoare, vom mai face și noi transferuri. Vedem… în funcție de nevoi, de situație, de preț”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT