Sport

Zdenek Ondrasek, la FCSB! Cât a plătit Gigi Becali celor de la Plzen pentru atacant. Când ajunge la Bucureşti. Update exclusiv

FCSB a reuşit transferul lui Zdenek Ondrasek. FANATIK a aflat că Gigi Becali a plătit şi o sumă de bani pentru această mutare.
25.06.2021 | 15:01
Zdenek Ondrasek la FCSB Cat a platit Gigi Becali celor de la Plzen pentru atacant Cand ajunge la Bucuresti Update exclusiv
ADVERTISEMENT
25-06-2021
18:00

Când vine Zdenek Ondrasek la Bucureşti

FANATIK a aflat că oficialii FCSB i-au cumpărat bilete de avion lui Zdenek Ondrasek, iar atacantul ceh va ajunge în cursul zilei de sâmbătă la Bucureşti. După ce va semna contractul, fotbalistul se va alătura noilor lui colegi în cantonamentul roş-albaştrilor de la Berceni.

Zdenek Ondrasek, atacant ceh în vârstă de 32 de ani, a fost transferat de FCSB de la Viktoria Plzen. Gigi Becali nu a bifat gratis acest transfer şi a fost nevoit să le plătească cehilor o sumă de bani în schimbul jucătorului.

Ondrasek va ajunge la București în acest week-end, cei de la FCSB căutând în acest moment bilete de avion pentru jucător. Va semna, apoi va merge în cantonamentul de la Berceni al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a plătit 120.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek

Din informaţiile FANATIK, patronul FCSB a dat 120.000 de euro celor de la Viktoria Plzen pentru această mutare şi încă aproximativ 30.000 de euro alte cheltuieli. În total, afacerea Ondrasek l-a costat 150.000 de euro.

Banii încasaţi de Viktoria Plzen pentru transfer vor trece ulterior direct în contul fotbalistului care are de recuperat restanţe salariale de 120.000 de euro de la echipa cehă. Practic, Gigi Becali i-a plătit restanţele salariale de la Plzen.

ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek, contract pe un sezon la FCSB!

Contractul lui Ondrasek la FCSB este pe un an, iar dacă va bifa 70% din minutele sezonului viitor, va fi activată opţiunea de prelungire pe încă un sezon. Salariul atacantului la FCSB va fi de 10.000 de euro lunar.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Adrian Neaga, reprezentantul lui Zdenek Ondrasek, s-a întâlnit marţi dimineaţa cu Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru, acolo unde au fost discutate ltimele detalii în privinţa transferului.

ADVERTISEMENT

A dat golul de victorie pentru Cehia în faţa Angliei!

Jucătorii celor de la FCSB pregătesc noul sezon într-un cantonament la baza din Berceni, acolo unde au efectuat primele antrenamente cu Dinu Todoran, cel care a fost numit antrenor în această vară.

Zdenek Ondrasek a jucat 7 meciuri pentru echipa naţională a Cehiei şi a marcat 2 goluri în cariera internaţională. Atacantul a fost pe teren la victoria Cehiei cu 2-1 în faţa Angliei, în preliminariile pentru Euro 2020, golul victoriei fiind marcat de Ondrasek.

ADVERTISEMENT

Atacantul nu a mai fost convocat de selecţionerul Jaroslav Silhavy din toamna anului trecut, de la meciurile din Liga Naţiunilor. Cehia este optimile de finală de la Euro 2020 şi va evolua pentru un loc în sferturi împotriva Ţărilor de Jos.

A jucat un sezon la Viktoria Plzen! FCSB, la al patrulea succes bifat

Zdenek Ondrasek a fost transferat de Viktoria Plzen în luna septembrie a anului trecut. A jucat un singur sezon pentru fosta campioană a Cehiei. Atacantul a înscris 5 goluri în cele 30 de meciuri în care a evoluat.

FCSB a anunţat până acum transferurile lui Andrei Cordea, Alexandru Creţu şi Stipe Vucur. Gigi Becali a mai negociat în această vară cu Andrei Dumiter, însă atacantul celor de la Sepsi a refuzat oferta. Dumiter a explicat în exclusivitate pentru FANATIK de ce a luat această decizie.

Zdenek Ondrasek a jucat de-a lungul carierei la Ceske Budejovice, Caslav, Tromso, Wisla Cracovia, FC Dallas şi Viktoria Plzen. Cehul a fost golgheterul Norvegiei în 2012, când a marcat 14 goluri în 29 de meciuri.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT