News

Zece goluri „extraterestre” marcate de Cristiano Ronaldo. Starul portughez e din altă galaxie. VIDEO

20.12.2019 | 13:17
Zece goluri extraterestre marcate de Cristiano Ronaldo Starul portughez e din alta galaxie VIDEO
Cristiano Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat un gol superb pentru Juventus în partida cu Sampdoria (2-1), dar nu este singurul de acest fel din carieră. Starul portughez are o colecție impresionantă de reușite spectaculoase.

Zece goluri „extraterestre” marcate de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie și a reușit de-a lungul anilor niște goluri superbe. Top 10 cu reușitele lui Cristiano Ronaldo, care îl fac să pară din altă galaxie.

ADVERTISEMENT

Lovitura liberă cu Atletico Madrid – în perioada în care Cristiano Ronaldo juca pentru Real Madrid, portughezul a marcat un gol magnific din lovitură liberă împotriva formației antrenate de Diego Simeone.

Cristiano a executat o lovitură liberă de la peste 30 de metri, care l-a lăsat „mască” pe Thibaut Courtois.

ADVERTISEMENT

Golul cu Levante – în sezonul 2011-2012, tot în perioada în care evolua la Real Madrid, Cristiano a marcat împotriva lui Levante și la fel ca și reușita cu Atletico Madrid, șutul său a fost fără reacții pentru portarul advers.

Lovitura liberă din meciul cu Spania

Cristiano Ronaldo l-a executat pe David De Gea la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a înscris dintr-o lovitură liberă, în cel mai nebun meci al turneului, 3-3, în care a înscris un hattrick.

ADVERTISEMENT

Lovitura de cap împotriva fostei echipe – Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos împotriva lui Manchester United, fosta sa echipă, după care nu s-a bucurat în semn de respect. Portughezul s-a înălțat peste toți fundașii „diavolilor roșii” și a înscris.

Golul cu Porto – în ultimul sezon petrecut pe „Old Trafford”, Cristiano Ronaldo a marcat un gol de la mare distanță împotriva lui FC Porto în Champions League.

ADVERTISEMENT

Contraatacul cu Arsenal – în același sezon, tot în Champions League, Manchester United a jucat împotriva lui Arsenal în semifinale. „Diavolii roșii” au reușit un contraatac de excepție, care l-a avut în prim-plan, evident, pe Cristiano Ronaldo, care marcase și din lovitură liberă.

Golul cu Sampdoria – cea mai recentă reușită a starului portughez a fost împotriva Sampdoriei, în ultima etapă din Serie A. Cristiano s-a înălțat peste jucătorii adverși și a reușit să puncteze pentru 2-1.

Foarfeca împotriva lui Juventus – În ultimul sezon petrecut la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a înscris chiar împotriva actualei sale formații, o foarfecă de la o distanță de peste doi metri față de sol. Mai mult decât atât, tot stadionul l-a aplaudat, deși el juca în deplasare.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT