Fotbal international

Zece milioane de like-uri pentru Cristiano Ronaldo! Ce fotografie a postat starul lui Juventus, regele necontestat al Instagramului

01.08.2020 | 12:12
Zece milioane de likeuri pentru Cristiano Ronaldo Ce fotografie a postat starul lui Juventus regele necontestat al Instagramului
Zece milioane de like-uri pentru Cristiano Ronaldo pe Instagram! Ce fotografie a postat starul lui Juventus, regele necontestat al Instagramului. Foto: La Stampa.it
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo face bani cu grămada în fiecare moment, astfel încât salariul de 28 de milioane euro la Juventus (a fost de 31 de milioaane de euro, dar a acceptat o reducere de trei milioane în urma pandemiei) rămâne mult în urma veniturilor obținute din alte surse de către starul portughez ajuns acum la 34 de ani.

Cristiano Ronaldo câștigă sume uriașe din drepturile de imagine, el având semnate contracte cu foarte multe companii de notorietate mondială, dar obține venituri mai mari decât salariul de la Juventus inclusiv prin simplele postări de imagini cu el sau cu familia pe rețele de socializare, în special pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

De altminteri, niciun sportiv din lume nu mai are impactul fantastic al lui Cristiano Ronaldo pe Instagram, acolo unde e rege de necontestat, având nu mai puțin de 233 de milioane de urmăritori. Nici nu este de mirare în aceste condiții faptul că în conturi îi intră anual în jur de 50 de milioane euro numai din postarea imaginilor pe această rețea de socializare.

Imaginea pentru care Cristiano Ronaldo a primit zece milioane de like-uri pe Instagram

Ultima imagine postată de CR7 a adunat nu mai puțin de 10 milioane like-uri în timp record. În fotografie, Cristiano se află lângă una dintre numeroasele sale mașini din somptuosul garaj.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

You choose the view 😉😅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Este vorba despre cel mai rapid automobil din lume, un Bugatti Chiron, al cărui record de viteză este de 490 km pe oră și a fost stabilit în 2019 de către pilotul de teste Andy Wallace.

O mașină la fel are și Karim Benzema

Varianta aflată în garajul portughezului, precum și a fostului său coechipier de la Real Madrid, francezul Karim Benzema, este Bugatti Chiron Sport 300 și este cea mai rapidă, capabilă să prindă 300 km la oră în doar 13 secunde.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu este însă recunoscut drept un maniac al vitezei, motiv pentru care nu puțini au fost cei care și-au pus întrebarea pentru ce a cumpărat-o. În schimb, lui Karim Benzema îi place viteza, dar are ca toți jucătorii de la Real Madrid o clauză contractuală prin care li se interzice să conducă mașinile cu viteză excesivă.

CR7 are o colecție impresionantă de mașini de firmă în garajul său

Mai degrabă la Cristiano Ronaldo funcționează principiul grandomaniei, de a avea cele mai scumpe lucruri din lume și apoi de a se lăuda cu ele, scoțând bani cu mult peste cheltuiala făcută din momentul în care apare pe Instagram cu noua achiziție.

ADVERTISEMENT

Cristiano are un garaj imens, unde se odihnesc peste zece mașini, toate una și una ca marcă și ca preț, nu o dată lusitanul făcând o prezentare detaliată a comorilor din garajul său.

ADVERTISEMENT