Golf

Zece motive să vii la Champ du Golf! Locul ideal unde poţi învăţa sportul regal

16.07.2018 | 16:00
Zece motive să vii la Champ du Golf

Zece motive să vii la Champ du Golf. Practici golful sau vrei să înveţi tainele sportului regal? Vrei să te întâlneşti cu prietenii sau partenerii de afaceri într-o atmosferă relaxantă? Vrei să-ţi duci copilul să parctice un sport, iar golful este printre alegeri? Champ du Golf este locul ideal unde poţi să faci toate aceste lucruri şi nu numai.

Deschis în septembrie 2017, Champ du Golf a devenit rapid unul dintre punctele de atracţie pentru jucătorii de golf. Din luna mai a acestui an, clubul a dechis prima şcoală de vară de golf pentru copii din România, unde aceştia pot învăţa să practice sportul regal. Mai jos vei afla zece motive pentru care trebuie să vii la Champ du Golf.

Zece motive să vii la Champ du Golf

 • Pe timpul verii, temperaturile ridicate îi fac pe mulţi jucători să nu mai iasă pe teren, însă, ca în orice domeniu, antrenamentul este necesar pentru a-ţi îmbunătăţi rezultatele sau pentru a obţine performanţe cât mai bune. Un club indoor, precum Champ du Golf, este locul ideal unde te poţi antrena în timpul verii şi nu numai, din moment ce constant, în club, temperatura este de 22 de grade.
 • Tehnologia TrackMan disponibilă te poate ajuta să reuşeşti cele mai bune lovituri. Cele trei simulatoare TrackMan oferă o analiză atentă a loviturilor, iar jucătorii pot să-și îmbunătățească tehnica și performanțele în golf. Cu ajutorul optimizatorului, jucătorul de golf poate vedea întreg potenţialul la fiecare lovitură executată. De asemenea, în timpul antrenamentelor pot fi văzuţi toţi parametrii la care ar trebui să lucreze sportivii şi care este pasul următor pentru lovitura perfectă. Informaţiile vin în timp real, iar jucătorii pot verifica distanţa de deplasare a mingii cu ajutorul unor imagini 3D, dar şi prin numere uşor de înţeles.
 • Fiecare simulator are un Fairway de şapte metri şi deţine 86 dintre cele mai cunoscute terenuri de golf reale din întreaga lume, toate reproduse la o scară de 1:1. Pe lângă cele trei simulatoare TrackMan, Champ du Golf deţine Putting Green de 180m², certificat PGA, cu opt găuri de antrenament.
 • Şcoala de vară de golf pentru copii poate să fie primul pas spre marea performanţă. Copiii pot învăţa mai mult decât să practice golful, pentru că, în primul rând, acest sport este un stil de viaţă. Cursurile sunt organizate săptămânal şi încep mereu în ziua de luni pentru grupele noi. Atmosfera este una prietenoasă, iar antrenorii, dintre cei mai calificaţi şi experimentaţi, le vor oferi copiilor cele mai bune sfaturi şi lecţii pentru a deveni nişte jucători de golf cât mai buni.
 • Clubul Champ du Golf este deschis atât pentru amatori, cât şi pentru profesionişti. Clubul este deschis tot sezonul, astfel că există posibilitatea de joc indiferent de condiţiile meteorologice.
 • La Champ du Golf, după sesiunile de antrenament, îţi poţi obţine Green Card-ul, necesar pentru a putea juca golf pe un teren real. Pentru a-l obţine sunt necesare zece ore de antrenament şi susţinerea unui examen, iar durata unei sesiuni la Champ du Golf poate varia între o oră şi trei ore.
 • După sesiunile de antrenament jucătorii de golf au posibilitatea să se relaxeze în Whiskey Lounge, Vinotecă, Gin Club, Caffee Bar sau în camera de citit, unde pot savura o cafea bună sau un gin deosebit.
 • În sezonul 2018-19, Champ du Golf va organiza cinci turnee, iar condiţia de a concura este una foarte simplă: participanții trebuie să fie jucători amatori şi să dețină un Green Card.
 • Pe 29 septembrie 2018, Champ du Golf împlineşte un an de activitate, iar pasionaţii de golf sunt invitaţi să participe la petrecerea aniversară, unde sportul regal va fi în centrul atenţiei.
Zece motive să vii la Champ du Golf
Zece motive să vii la Champ du Golf
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
 • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri