News

Zeci de echipe ANAF, descinderi la Dragonul Roșu. Șeful Fiscului: ”Acolo, evaziunea este la ea acasă”

Noul șef al ANAF-ului, Lucian Heiuș, anunță verificări ample în zona comercială Dragonul Roșu din București. Președintele Fiscului e convins că evaziunea e frecventă în această locație.
26.05.2022 | 13:01
Zeci de echipe ANAF descinderi la Dragonul Rosu Seful Fiscului Acolo evaziunea este la ea acasa
Inspectorii antifraudă, controale la Dragonul Roșu. Șeful ANAF: ”Acolo, evaziunea fiscală e la ea acasă”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La nicio lună de când a preluat șefia Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuș intensifică activitatea instituției.

Inspectorii antifraudă, controale la Dragonul Roșu. Șeful ANAF: ”Acolo, evaziunea fiscală e la ea acasă”

Joi, 26 mai, de la primele ore ale dimineții, zeci de inspectori antifraudă au demarat controale ample în complexul Dragonul Roșu din Capitală.

ADVERTISEMENT

”Joi dimineaţa, 60 de echipe din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă desfăşoară controale în complexul Dragonul Roşu”, a anunţat preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş, într-un mesaj postat pe contul de YouTube al instituției fiscale.

În același mesaj, șeful ANAF arată cu degetul către această locație comercială și afirmă că, acolo, ”evaziunea fiscală e la ea acasă”.

ADVERTISEMENT

Heiuș mai dă asigurări că la sfârşitul zilei de joi va comunica rezultatele obținute în urma acestei descinderi în Dragonul Roşu.

”La această oră, 60 de echipe ale Antifraudei desfăşoară acţiuni de control în Dragonul Roşu. Acolo este un loc în care evaziunea fiscală e la ea acasă.

ADVERTISEMENT

Şi aşa cum am spus de la începutul mandatului, lupta ANAF va fi împotriva celor care fac evaziune fiscală, iar agenţii economici care îşi declară şi îşi achită obligaţiile la termen nu vor fi niciodată deranjaţi de echipele noastre.

La sfârşitul zilei, vă vom spune şi care sunt rezultatele obţinute în urma acestei descinderi în Dragonul Roşu”, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Heiuş.

ADVERTISEMENT

Zona comercială Dragonul Roşu găzduieşte peste 5.500 de magazine. Mărfurile comercializate aici ajung în majoritatea magazinelor din toată ţara.

ANAF a anunțat o acțiune amplă de controale în toată țara la importatorii și distribuitorii de legume și fructe

Săptămâna trecută, ANAF-ul a declanşat o acţiune amplă de controale în toată ţara la importatorii şi distribuitorii de legume şi fructe.

”Operaţiunea se derulează în toată ţara, la importatori şi distribuitori de legume şi fructe”, a precizat Heiuş, conform ȘtirileProTv.

Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum și parte din misiunea mea personalã la conducerea acestei instituții. Acțiuni ferme și decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei și pentru a asigura resursele necesare îmbunãtãțirii nivelului de trai al populației”, a afirmat săptămâna trecută președintele ANAF, Lucian Heiuș.

ADVERTISEMENT
Tags: