News

Zeci de oameni au format un lanț uman, în plină pandemie, pentru a salva de la înec un bărbat

22.08.2020 | 22:34
Zeci de oameni au format un lant uman in plina pandemie pentru a salva de la inec un barbat
ADVERTISEMENT

Oamenii din Marea Britanie au uitat pentru câteva minute de pandemia de coronavirus pentru a salva un bărbat de la înec.

Imaginile cu un lanț uman care a salvat un bărbat de la înec în Marea Britanie au făcut înconjurul lumii, stârnind emoție și fiind extrem de apreciate de internauți.

ADVERTISEMENT

Peste 30 de oameni care se aflau pe o plajă în Dorset au ignorat distanțarea socială pentru a salva o viață, lucru mult mai important decât orice restricție impusă de autorități.

Zeci de oameni au format un lanț uman pentru a salva de la înec un bărbat

Bărbatul a fost salvat cu mare efort, moment în care toată lumea a sărbătorit faptul că o viață a fost salvată cu ajutorul tuturor celor prezenți.

ADVERTISEMENT

A fost terifiant să privesc așa ceva. Am sunat la numărul pentru urgențe, la fel ca alți oameni. Bărbatul, care avea în jur de 30 de ani, a fost foarte norocos să supraviețuiască, după ce a fost blocat acolo timp de 20 de minute. Oamenii au fost minunați. Au format un lanț uman ca să îl ajute pe el și pe un alt bărbat care s-a dus să îl ajute.

A fost salvat și toată lumea a aplaudat. Când a ajuns la mal, părea epuizat. I s-a oferit primul ajutor, până când au venit paramedicii”, a povestit un martor, conform A1.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul salvat care fusese pierdut în Mare și-a revenit și a plecat acasă, alături de familia sa. Individul a refuzat ajutorul medical, considerând că se simte bine.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi intrat în mare să înoate, ingorând valurile mari, însă s-a panicat când și-a dat seama că e aproape de înec, astfel că a strigat după ajutor.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM A FOST SALVAT EROIC BĂRBATUL CARE SE ÎNECA – VIDEO

Oamenii de pe margine s-au chinuit preț de 2 minute până când au reușit să-și salveze concetățeanul, cu toate că riscau la rândul lor să fie luați de ape.

Conform martorilor aproximativ 100 de oameni au participat la operațiunea improvizată de salvare care, din fericire, s-a terminat cu bine. Un bărbat s-a înecat în același loc în urmă cu o lună, din cauza curenților puternici.

ADVERTISEMENT
Tags: