ADVERTISEMENT
News

Zeci de oameni au format un lanț uman, în plină pandemie, pentru a salva de la înec un bărbat

Autor: Flaviu Popa | 22.08.2020 | 22:34
Zeci de oameni au format un lanț uman, în plină pandemie, pentru a salva de la înec un bărbat
Lanț uman de peste 30 de oameni. Foto: Daily Mail

Oamenii din Marea Britanie au uitat pentru câteva minute de pandemia de coronavirus pentru a salva un bărbat de la înec.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu un lanț uman care a salvat un bărbat de la înec în Marea Britanie au făcut înconjurul lumii, stârnind emoție și fiind extrem de apreciate de internauți.

Peste 30 de oameni care se aflau pe o plajă în Dorset au ignorat distanțarea socială pentru a salva o viață, lucru mult mai important decât orice restricție impusă de autorități.

ADVERTISEMENT

Zeci de oameni au format un lanț uman pentru a salva de la înec un bărbat

Bărbatul a fost salvat cu mare efort, moment în care toată lumea a sărbătorit faptul că o viață a fost salvată cu ajutorul tuturor celor prezenți.

A fost terifiant să privesc așa ceva. Am sunat la numărul pentru urgențe, la fel ca alți oameni. Bărbatul, care avea în jur de 30 de ani, a fost foarte norocos să supraviețuiască, după ce a fost blocat acolo timp de 20 de minute. Oamenii au fost minunați. Au format un lanț uman ca să îl ajute pe el și pe un alt bărbat care s-a dus să îl ajute.

ADVERTISEMENT

A fost salvat și toată lumea a aplaudat. Când a ajuns la mal, părea epuizat. I s-a oferit primul ajutor, până când au venit paramedicii”, a povestit un martor, conform A1.ro.

Bărbatul salvat care fusese pierdut în Mare și-a revenit și a plecat acasă, alături de familia sa. Individul a refuzat ajutorul medical, considerând că se simte bine.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 30 de ani ar fi intrat în mare să înoate, ingorând valurile mari, însă s-a panicat când și-a dat seama că e aproape de înec, astfel că a strigat după ajutor.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM A FOST SALVAT EROIC BĂRBATUL CARE SE ÎNECA – VIDEO

ADVERTISEMENT

Oamenii de pe margine s-au chinuit preț de 2 minute până când au reușit să-și salveze concetățeanul, cu toate că riscau la rândul lor să fie luați de ape.

Conform martorilor aproximativ 100 de oameni au participat la operațiunea improvizată de salvare care, din fericire, s-a terminat cu bine. Un bărbat s-a înecat în același loc în urmă cu o lună, din cauza curenților puternici.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!