News

Zeci de oameni în stradă, după ce polițiștii au arestat niște tineri care făceau grătar, în Ferentari

Oameni în stradă, după ce polițiștii au arestat niște tineri care făceau grătar, în Ferentari.
06.06.2021 | 23:10
Zeci de oameni in strada dupa ce politistii au arestat niste tineri care faceau gratar in Ferentari
ADVERTISEMENT

Mai mulți oameni au ieșit în stradă în cartierul Ferentari din Capitală, după ce oamenii legii au încătușat mai mulți tineri scandalagii, care au refuzat să se legitimeze.

Zeci de oameni în stradă, în Ferentari. Ce s-a întâmplat

Totul s-a petrecut în dupa-amiaza zilei de duminică, după ce niște tineri puși pe distracție nu au mai ținut cont de liniștea vecinilor și au dat muzica prea tare.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sunat la 112 și au reclamat faptul că tinerii tulbură liniștea publică, astfel că mai multe echipaje de poliție au sosit la fața locului.

Însă, odată ce au apărut oamenii legii, petrecăreții s-au transformat în scandalagii. Astfel, ei au refuzat să se legitimeze și chiar au deveni agresivi, după sosirea polițiștilor la fața locului.

ADVERTISEMENT

Totodată, pentru că numărul oamenilor care se arătau nemulțumiți a crescut, au fost solicitate alte echipaje de intervenție. În urma acestui incident, șase oameni au fost duși la secție.

„La vederea polițiștilor au adresat expresii jignitoare, iar la solicitarea de a se legitima, au refuzat. Au fost solicitați în sprijin polițiștii aflați în zonă, care s-au deplasat la locație, 6 persoane fiind conduse la sediul subunității de poliție”, arată un comunicat al Poliției.

ADVERTISEMENT

Cine erau scandalagii din Ferentari. Ce sancțiuni au primit

Este vorba despre patru adulți și doi minori, care au încălcat legea. Aceștia au vârste cuprinse între 21 de ani și 43, iar minorii sunt de 16 și 17 ani, arată anunțul Poliției.

De asemenea, aceeași sursă a mai precizat că trei dintre aceste persoane au fost amendate, pentru că au refuzat să prezinte documentele de identificare oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Alte trei persoane i-au împiedicat pe polițiști să își facă treaba în învălmășeala care s-a produs în Ferentari, așa că au fost sancționate.

„Persoanele conduse, 4 adulți, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani și doi minori de 16 și respectiv 17 ani.

3 persoane sunt sancționate pentru refuz de legitimare, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, iar  alte trei pentru încercarea de a  împiedica polițiștii să își exercite atribuțiile de serviciu”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Încă trei oameni au fost sancționați pentru că făceau grătar într-un loc nepermis, conform legii nr. 54 din 2012, a mai anunțat Poliția.

ADVERTISEMENT